6 Spalvų Medvilnės Baby Automobilių Sėdynės Medžių Lajos Danga Užima Kūdikiams, Vaikams Juostelės Žvaigždžių Carseat Apima Dropship

6 Spalvų Medvilnės Baby Automobilių Sėdynės Medžių Lajos Danga Užima Kūdikiams, Vaikams Juostelės Žvaigždžių Carseat Apima Dropship

w66997

Nauja

Yra sandėlyje

€12.09 €9.91
Vnt.

Žymos: gotikos carseat apima, kūdikių carseat, automobilių sėdynės vaikams, storas carseat apima, kūdikių carseat dangtis, padengti slaugytoja, carseat dangtis, vaiko saugos sėdynės, carseat kūdikių, baby automobilių kėdė.

100% brand new ir aukštos kokybės

Ši danga yra puiki, saugojimo, vėjo, nosy žmones nuo jūsų krovinius.Visi carseat užvalkalai yra pagaminti iš aukštos kokybės audiniai ir kartu su super minkšta minky audinio.Jie visi yra viršuje prisiūta profesionalus apvadu, kad jie dėvėti.

Savybės:

Apsaugoti jūsų vaiką Nuo Saulės, Vėjo, Smėlio, Vabzdžių Ir geranoriški, Bet Smalsių Rankas Svetimi.Lengvas Ir Lengvai pakuoti, Laikyti Jį Ant Automobilio Sėdynės, Ir Tai Visada Galima Sukurti Saugią Erdvę Jūsų Kūdikiui.

Taip pat galite naudoti savo dangtelį, kaip antklodė, kad jūsų kūdikis aptemptas, arba kaip žaidimų kilimėlis su minkšta minky pusėje, iki!

Du Reguliuojami dirželiai lengvai pritvirtinti prie bet kurios kūdikio automobilio sėdynę.

Mašina galima skalbti lengva valyti

Techniniai duomenys:

Medžiaga: medvilnė outers, poliesteris minky interjeras

Dydis:100 x 75cm/39.37 į×29.53 į

Spalva:Žr. paveikslėlį

Kiekis: 1 Vnt

Pastaba:1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Paketas apima(be mažmeninės pakuotės):

1 x automobilinė kėdutė Lajos danga

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai