NAUJAS Origianl IP67 Baofeng UV-9R laisvų Rankų Ausinė UV 9R UV-XR BF-9700 UV-5S GT-3WP BF-A58 ppt ausinių Baofeng Priedai

NAUJAS Origianl IP67 Baofeng UV-9R laisvų Rankų Ausinė UV 9R UV-XR BF-9700 UV-5S GT-3WP BF-A58 ppt ausinių Baofeng Priedai

w66721

Nauja

Yra sandėlyje

€5.24 €4.14
Vnt.

Žymos: priedų baofeng, dviejų pakopų ppt baofeng, txs0108e, baofeng vandeniui, baofeng laisvų rankų įranga, baofeng uv9r, nešiojamasis radijo saulės, ak padas, atveju uv 9r, tr už baofeng uv 9r plius.

NAUJA Mic Mikrofonas TK laisvų Rankų įranga, Radijo Dviejų krypčių Baofeng UV5R UV-82 BF-888S Kenwood Walkie Talkie Priedai Ausinių Microfone NAUJAS Origianl IP67 Baofeng UV-9R laisvų Rankų Ausinė UV 9R UV-XR BF-9700 UV-5S GT-3WP BF-A58 ppt ausinių Baofeng Priedai

100% NAUJI IR ORIGINALŪS

Baofeng Naujausias Vandeniui Rankų UV-9R BF-9700 UV-XR BF-A58 Serijos Radijo stotys

Susisiekite su mumis dabar, dėl kaštų taupymo laivybos būdas ir nuolaidos už didelį užsakymą.

Esame atviri didmeninė ir remti mažas kiekis, didmeninė prekyba, klauskite dabar!

1.visi produktai yra 100% originalus su nauja ..pažadame, kad bet kuris produktas ne originalas, ar negali susitikti su mūsų kokybės standartus atvykus, gali būti siunčiamos atgal į jav, ir jūs galite gauti visą kompensaciją.

2.Geros kokybės.Visos prekės yra patikrintos ir prieš išvežant..ir mes pakuoti prekes labai gerai

3.Realios foto: mes visi produktai yra realus šaudymo(jei produktas buvo atnaujinti, prašome natūra viršenybę)

4.Paslaugos: Jei turite kokių klausimų ar jums reikia bet padeda, kai jūs apsipirkti.Galite pranešimų mumis bet kuriuo metu, mes pasistengsime atsakyti jums ir padės jums.Nes mes visada online. (išskyrus savaitgalį ir švenčių)

1.Darbo laikas:pirmadienį-penktadienį 9:00-18:30 ir šeštadieniais nuo 9:00-12:00 (Pekino laiku).Išskyrus švenčių!

Mes visada stengiamės padėti jums:

2.Mes išbandyti visus produktus atsargiai, kol mes išsiųsti.

Bet Jei jūs vis dar turite kokių nors problemų, mūsų abejonės, nedvejodami kreipkitės į mus!!

Mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą.

*** Mes norime padėti mūsų klientams***

Bet jei pirkėjas atviras ginčas, ar palikti neigiamą atsiliepimą be susisiekite su mumis iš anksto, mes ne pateikti aptarnavimas po pardavimo, ir pirkėjai bus įdėti į juodąjį sąrašą.

Sukčiai mes suteiksime visą įrodymo dokumentus ir pateikia juos www.poligon-1.lt, kurios rezultatas bus pirkėjo sustabdytas arba nutrauktas sąskaitą.

1. Mes galime priimti (T/T", "Paypal", Vakarų Sąjunga ir Sąlyginio mokėjimo, geriausias būdas yra internete Sąlyginio mokėjimo, jūs galite pasirinkti patys.Jei norite, kad kiti mokėjimo terminais, prašome leiskite mums žinoti prieš jums užsisakyti.

2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas , paprastai jūs galite gauti savo sklypą 30 dienų.Jei negavote jūsų siunta per 30 dienų.prašome susisiekti su mumis. ( nes Daug faktų, pavyzdžiui, blogas oras, užsakymą arba pardavimo, karšto sezono metu ir pan., gali sukelti vėlavimą.)Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

1.13 mėnesių garantija: visi produktai turi 13 mėnesių garantija. (Dirbtinės žalą-nėra garantija.Ir radijo walkie talkie priedai mėgautis 6 mėnesių garantija)

2. mes garantuojame jūsų nulinės rizikos pirkimo patirtį čia.Jei negali gauti elementą per mūsų garantija laiku, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, mes suteiks jums pasitenkinimą sprendimas.

3.arba, jei jūs gaunate kitą arba skaldytų prekei, prašome susisiekti su mumis prieš visus atsiliepimus ar darbo ginčų!nes mes padėsime jums išspręsti šią problemą ir suteiks jums pasitenkinimo sprendimas.

1. Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2. jei jus tenkina mūsų produktus, prašome palikti mums, 5 stars ir pasidalinti geros nuotraukos, pagal atsiliepimus ir pasidalinti savo nuorodą savo draugams ar facebook, vk..mes suteiksime jums nuolaidos į jūsų ateities užsakymus.Labai ačiū~

3. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Kitaip mes nieko nežinau..Ačiū už jūsų supratimą!

Kirminas patarimai:

Prašome neatidaryti šio ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą nepasitarę su mumis.Mes vertę mūsų klientams, taip pat grįžtamojo ryšio profilį,

+Daugiau produktų ir nuolaidos laukia jūsų! +

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai