Funelego Naujas Super MINI Portable Bluetooth Speaker Lauko Sporto Belaidžio Garso Metalo H6 MIC Skambučių Nuotolinės Kameros, Garsiakalbiai

Funelego Naujas Super MINI Portable Bluetooth Speaker Lauko Sporto Belaidžio Garso Metalo H6 MIC Skambučių Nuotolinės Kameros, Garsiakalbiai

w6664

Nauja

Yra sandėlyje

€12.22
Vnt.

Žymos: belaidis garsiakalbis, micro konferencija garsiakalbis, "bluetooth" mini garsiakalbis, sa9023a, BlitzWolf, Garsiakalbis, 70w, 100w "bluetooth" garsiakalbis, portabl garsiakalbis, 15 colių woofer, vaizdo kamera.

1.Klausytis Garsiai Muzikos, Kad Ir Kur Keliautumėte, Su Ancord Geriausias "Bluetooth" Garsiakalbis 2.Mūsų dailiai suprojektuotos, mobilusis telefonas priedai, yra "Bluetooth" garsiakalbį, kad yra kompaktiškas ir dar pakuotės punch per garsiai departamento! 3.Nors mažas dydis, maksimalus perkėlimo, ji tampa labai triukšminga su aukštos kokybės garsą, todėl galėsite mėgautis klausytis radijo ar savo mėgstamą mp3 kolekcija, namuose, darbe ar kur bebūtumėte! 4.Tinka naudoti su bet kokiu "Bluetooth" įjungta išmanųjį telefoną arba prietaisą, tokių kaip "iPhone" ar "Samsung ""Galaxy", mūsų " belaidis garsiakalbis privalo būti mylimas bet kokios muzikos, mylintis mergina & berniukas iš ten! 5.Vienas Kalbėtojas, Daug Funkcijų, 6.Mūsų pažangi technologija, leidžia belaidis garsiakalbis tarnauti kaip nuotolinio užrakto, už selfies super lengva priimti mygtuko paspaudimu. 7.Be to, garsiakalbio technologija leis jums imtis ragina jį su nesugadintas aiškumo ir tomas! 8.Elegantiškas Dizainas, Puikus Dovanų Idėjos 9.Sporto unikalus, gražus ir kompaktiško dizaino, šis belaidis"Bluetooth" garsiakalbis yra ideali dovana visiems, kurie į muziką. 10.Mergaičių ir berniukų, muzikos entuziastų, Dj, kurie nori muzikos kelyje, tai tikrai klausimas!modname=ckeditor

2017 Naujausias H6 MINI Portable Bluetooth Speaker

Savybės:

Taip, hip-ir praktinių, kad visi bus love it!

Specifikacija:

Modelis: H6 Garsiakalbio išvesties galia: 2w Maitinimo režimas: built-in baterija DC5V 0.3 Dažnių diapazonas: 100hz-20khz Parama garso protokolo: "iphone", "ipad", išmaniųjų telefonų Muzikos atkūrimo laikas: Apie 3-4 valandos "Bluetooth" versija: V3.0 Įkrovimo laikas: 1-2 valandos Mic telefonu nemokamai prisijungti ir su Selfie Matmenys: 36.8*43mm

APIE PRODUKTUS

1.Dėl fotografavimo šviesos, spalvų produktas gali atsirasti tam tikrų spalvų skirtumas, tačiau neturi įtakos produkto naudojimo.

2. Dėl skirtingų matavimo įrankiai, dydis produktas bus šiek tiek klaidų, tačiau neturi įtakos produkto naudojimo.Pasirinkus šį produktą, įsitikinkite, kad jūs žinote, ir pritarti paaiškinimus.

Jei turite klausimų dėl spalvos ar dydžio produkto, prašome susisiekti su pardavėju rasti atsakymą.

APIE LAIVYBOS

Gerbiami pirkėjas,prieš jums užbaigti mokėjimo,prašome įsitikinkite, kad turite aiškų pasirinkimą logistikos ir atvykimo laiką.Mes pažadame, kad mūsų produktai bus pristatyti jums metu, kad mums buvo pažadėta.Jei pasirinksite ekonomika, logistika,prašome kantriai laukti.Žinoma, laivybos, bus greičiau, jei jums pasirinkti greičiau logistika.Jei negalite rasti logistikos informacijos, prašome palikti mums žinutę, mes duosime jums atsakymą.

APIE ATSILIEPIMĄ

1,patikrinkite, ar pakuotėje yra baigtas, jei pakuotė pažeista, prašome atmesti ir grąžinti į paštą ir pranešti mums apie tai.

2,Jei produkto pakuotės yra gerai prašome patikrinti, ar produktas atitinka aprašymą, ar jis veikia.

3,Jei esate patenkinti produkto, prašome pateikti mums visus 5 žvaigždučių įvertinimo, mes laukiame jūsų kitą apsipirkti.

Prašome nesuteikia neigiamų atsiliepimų, kad prekės savavališkai, mes tikimės, kad turi būti laikomasi, jei elementas veikia gerai.Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su pardavėju išspręsti problemas.Ačiū.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai