Aukštos kokybės rankinius Nešiojami brūkšninių kodų skaitytuvas reader 1d CCD 2.4 G bevielio, laidinio 2 režimai nuskaito code39 EAN-13 iš Tiekėjo

Aukštos kokybės rankinius Nešiojami brūkšninių kodų skaitytuvas reader 1d CCD 2.4 G bevielio, laidinio 2 režimai nuskaito code39 EAN-13 iš Tiekėjo

w66441

Nauja

Yra sandėlyje

€18.58 €16.72
Vnt.

Žymos: brūkšninių kodų skaitytuvas bevielis ls, 8mm vaizdo skaitytuvas, filmas skaitytuvas, 3d scaner, filmas foto skeneris, kia automobilių skeneris, nedidelis "bluetooth" barcode scanner, barcod skaitytuvas, žaidimas nešiojamą grotuvą, brūkšninių kodų skaitytuvas eyoyo.

Gaminių Aprašymas

Funkcijos: 1. Spalva: Juoda ir Geltona 2. 2.4 G Bevielio+Laidinio du Režimu. 3. 32Bit PROCESORIUS, Super dekodavimo galimybę. 4. Su mini USB imtuvas, plug and play. 5. Ergonomiškas dizainas, patogus laikyti. 6. Skaityti brūkšninis kodas, kaip mažas, 3 malūnas. 7. Parama daugiau nei dvidešimt skirtingų šalių klaviatūros išdėstymą. 8. Auto miego pritarė ir lengvai žadinti su spustelėję vieną mygtuką. 9. Taikymo sritys:prekybos centras, parduotuvė, Sandėliai,Logistikos,Biblioteka, Medicinos ir kt.

Produktų parametrai

Kodėl pasirinkti mus

Mūsų produktai yra parduodami visame pasaulyje, kiekvienais metais su platų naudoja ir tiesioginį pardavimą iš Kinijos gamintojai.Mes galime suteikti jums teisingiausia ir pigiausia kaina ir geriausią kokybę ir, palyginti su produktų, turinčių tą pačią kainą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai