4pcs 8 Formos Kabinti Geležinės Grandinės Paukščių Tiektuvai Sodinamosios Žibintai Birdbaths Gėlių Krepšelis (Juodas 90cm)

4pcs 8 Formos Kabinti Geležinės Grandinės Paukščių Tiektuvai Sodinamosios Žibintai Birdbaths Gėlių Krepšelis (Juodas 90cm)

w66350

Nauja

Yra sandėlyje

€7.73 €4.56
Vnt.

Žymos: automatiniai tualetai, paukščių pakabukas, paukščių lesyklėlę lauko, meilės guolį, hamakas papūga, gotikos formų, dirbtinis papūga, grindų paukščių lesyklėlę, ūkis, sodas, kabo laukinių paukščių lesyklėlę.

Aprašymas

Šis punktas yra pagaminti su aukščiausios kokybės medžiagos, patvarus ir ilgalaikis naudojimas.Jame su sunkiųjų pajėgumų ir yra dėvėti & atsparus oro.Ji gali būti plačiai taikomas kabinti paukščių tiektuvai, vazonai, žibintai, papuošalai ir daugiau.

Savybės

- Spalva: Juoda.

- Medžiaga: Geležies.

- Dydis: Apytiksl. 90 x 2.7 x 0,5 cm.

- Ilgai kabančios grandinės patalpose ar lauke.

- Kabo grandinė yra pagamintas iš geležies ir atsparus oro sąlygoms apdaila, tvirtas ir rūdims atsparus.

- Reguliuojamas kablys leidžia jūsų lesyklos skirtingų aukščių.

- Lengva įdiegti ir pašalinti. 35-colių viso ilgio.

- Papuošti jūsų lauko ar vidaus erdvę kabinti paukščių tiektuvai, augalų krepšius, paukščių namai, gėlių vazonai, lajus krepšius, žibintai, vėjo varpeliais, papuošalai ir kt.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

4 x Kabinti Grandinės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai