Skutimosi Šepetėlis Salonas Veido Šepetėliu, Skutimosi Šepetėlis Tankiais Mazgas Skutimosi Šepetėlis Veido Šepetėliu, Skutimosi Šepetėliu Salonas, Kirpykla, Plaukų Valymo Šepetys

Skutimosi Šepetėlis Salonas Veido Šepetėliu, Skutimosi Šepetėlis Tankiais Mazgas Skutimosi Šepetėlis Veido Šepetėliu, Skutimosi Šepetėliu Salonas, Kirpykla, Plaukų Valymo Šepetys

w66280

Nauja

Yra sandėlyje

€11.64 €8.15
Vnt.

Žymos: greitai skutimosi šepetėlis, parker skutimosi šepetėliu, teptuku skustis, skustis teptukų rinkinys, skutimosi šepetėlis mazgai, frank skutimo mazgas, graikinių riešutų skutimosi dubuo, plaukų skutimosi šepetėlis mazgai, juoda skutimosi dubuo, syntatic skutimosi šepetėlis.

Aprašymas:

Šis skutimosi šepetėlis yra pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagos, kuri užtikrina didelę patirtį vartotojams.Tai puiki ir praktiška dovana jūsų brolis, tėvas, vyras ar bet vyras draugas.Kiekvienas žmogus turi skutimosi šepetėlis, nedvejokite, įsigykite dabar!

Savybės:

Padėti sušvelninti ir auginti barzdos, kol švelniai drėkinamasis odos rengiantis uždaryti, patogiai nusiskusti.

Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, anti-rust ir antikorozinės, patvarus, naudoti, puikiai tinka kasdieniam naudojimui.

Idealiai tinka naudojant kartu su saugos skustuvai, dvigubą pranašumą skustuvai, tiesiai skustuvai ir visų tipų skutimosi, skustuvai.

Inžinerijos rankena leis jums jaustis patogiai, kai jūs jį liesti, o butas gale padaryti teptukas stovi lengvai.

Generuoja pasakų putoja su savo mėgstamą skutimosi muilo ar grietinėlė, švelnus ir ne-dirgina jūsų odą, palaikykite daugiau vandens, ir sukurti geriau putoja.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Skutimosi Šepetėlis

Medžiaga: Real Plaukų

Spalva: Ruda

Prekės Dydis: 11 * 5 * 5cm / 4.33 * 1.96 * 1.96 į

Pakuotės Dydis: 13.5 * 6 * 4cm / 5.31 * 2.36 * 1.57 į

Pakuotės Svoris: 108g / 3.8 oz

Paketų Sąrašo:

1 * Skutimosi Šepetėlis

Naudojant sąlyginio Deponavimo,Jūsų pinigai yra deponuojami saugiai į jūsų sąskaitą.Pinigų bus išleista mums tik po to, kai jūs patvirtinate, pristatymo,Mokėjimo mst būti pateiktas per 3 dienų nuo užsakymo.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti,palaukite kelias munutes ir iš naujo.

Patvirtinti Adresą, Su Visiškai Pavadinimas

Visi produktai bus tikrinami griežtai prieš pristatymas.Mes laivas www.poligon-1.lt spręsti TIK.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Aliespress yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.Thank you so much už pirkimo pas mus!

Mes laivas visame pasaulyje EMS,DHL, " FedEX,TNT,Epacket,China Post,HK Post ir pan.Mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, nes ji yra tvarkomi Thire-Šalies tarnybą,Tačiau, jei sklypas yra ne atvykti per numatomą laikotarpį,Prašome susisiekti su mumis,Wewill padėti jums sekti jį ir suteikti jums gerą atsakymą.Stebėjimo URL:http://www.17track.ju/

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai