Odroid N2 512 GB Micro SD kortele! Jūsų Odroid N2 N2+, Vaizdo Previws Ora RetroArena 3 eil.1.13 Emuliacija Stotis ES 14,000+ Žaidimai

Odroid N2 512 GB Micro SD kortele! Jūsų Odroid N2 N2+, Vaizdo Previws Ora RetroArena 3 eil.1.13 Emuliacija Stotis ES 14,000+ Žaidimai

w65969

Nauja

Yra sandėlyje

€109.76
Vnt.

Žymos: "micro sd" de 256 gb, žaidimas retro, "microsd" kortelės 512 gb, žiūrėti ora, 512 gb micro sd, droid h2, dviračiai "oras", rs 97, 12 gb ram išmanųjį telefoną, modulio odroid xu4.

Savybės:

1. Be pakartoja žaidimai.Aš per kiekvieną konsolę ir pasirūpino, kad ji turėjo viršų/best games pakrautas.Aš paliko apie 1,5 GB laisvos vietos į sd kortelę galima įrašyti narių ir sklandų veikimą.Žemiau išvardyti žaidimus, kad jie būtų rodomi meniu (daug geriau, nei abėcėlės).

2. Apima Sega Saturn, 3DO, Atari Jaguar, Sega Naomi, Sammy Atomiswave, Playstation, PSP, Arcade (MAME), Dreamcast, tarp daugelio kitų, kaip išsamiai išvardyti žemiau.

3. Ši SD kortelė gali būti naudojama tik su Odroid N2 N2 arba+ Valdyba.

4. Prieš jums žaisti žaidimus, daryti atsargines sd kortelę prieš naudojant, win32disimager, jei turite kokių nors problemų atsargines kopijas, susisiekite su mumis.

5. Pasukite SPI įkrovos pasirinkite perjungti į "Micro SD" prieš pradėdami, kad valdyba būtų paleisti iš Micro SD.

Pakuotės Turinys:

1* 512 GB Micro SD Kortelė

(Jokių kitų hardwares yra komplekte)

ATSAKOMYBĖS apribojimas:

Į RetroArena/PS, programinės įrangos ir žaidimo rom/iso yra NEMOKAMAI atsisiųsti (lengvai prieinama internete), ir yra įtraukti jokio mokesčio jums.Programinė įranga yra atviro kodo.Jūs mokate už jų dalys ir laiko surinkti ir programa/kodas programinės įrangos.Visos kortelės/sistemų yra kruopščiai išbandytos prieš pristatymas.Mėgautis!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai