2021 Vyras Dviračiu Drabužių Trumpomis Rankovėmis Jersey Nustatyti, Pro Team, Dviračių Komanda Vienodas Vasarą Dviračiu Mokymo Kvėpuojantis Kostiumas Sportinę Aprangą

2021 Vyras Dviračiu Drabužių Trumpomis Rankovėmis Jersey Nustatyti, Pro Team, Dviračių Komanda Vienodas Vasarą Dviračiu Mokymo Kvėpuojantis Kostiumas Sportinę Aprangą

w65642

Nauja

Yra sandėlyje

€28.71 €11.20
Vnt.

Žymos: ale dviračių nustatyti vyras, medžiaga ciklas, ciklo komanda, dviračių marškinius vyras žalia, gymshark šortai vyrams, dviračių dangus, minkštas jersey dviračiu, rožinių dviračių pavara, cubrebotas ciclismo, "benfica" dviračių džersis 2021.

Informacija

Jersey:100% Poliesteris

Kelnės: 20% Poliesteris & 80% Lycra

Padas:Brand 19D Gelio Padas

Pareigos:: Kvėpuojantis/Quick dry/UV apsauga/Suspaudimas

Funkcija

1.lengvas ir greitas sausas, Kvėpuojantis.

2.Pusėje Jersey akių vėdinimas

3.Coolmax 19D Gelio padas patogiau.

4.Elastinga stora medžiaga, labiau tinka sporto

5.Drabužių ir kelnes visi, su anti-slip diržas, labiau tinka sportui.

Pastaba

Mes galime sumaišykite dydis pagal save, bet reikia palikti komentarą Kaip "Megztiniai XXL ir Kelnes XL"Jeigu jums nereikia, prekės ŽENKLĄ, jūs galite palikti pranešimą.

Mes sukūrėme mūsų kokybės produktų, po daug bandymų mūsų garsių sportininkų.Reaguodamas į mūsų analizės, mes turime sukurti produktai, kurie dirba puikiai sąveikauja su organizmo natūralaus judėjimo metu sportinės veiklos.

Apie jersey rinkiniai

Plokšti užraktas siūlės ties rankovėmis ir kojų apačia sumažinti dirginimas sukelia trinties.Tai džersis kostiumas yra priimti premium audinio ir dėmesį į detales, ergonomiška tinka prie kūno, tinka visų lygių dviratininkų.SKAITYKITE DYDŽIO DIAGRAMOS VAIZDO PASIRINKTI SAVO DYDĮ.

19 D GELIO KAMŠALU:

8 kolegijos statybos bus suteikti jums daugiau komforto ir ergonomiška tinka.

(Pastaba: spalvos gali skirtis nuo tikros spalvos dėl skirtingų monitorių)

ATSILIEPIMAI:

Po to, kai jūs recived prekes, Pls mums duoti Teigiamų Atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų kokybės.Pls taip pat savo ūgį, svorį, krūtinės, mūsų referecne.

Kad Jūs Galite Padėti Kitiems Klientams Pasirinkti Tinkamą Dydį.Jei Bet Kuris Neatitinka Arba Piktas, Prašome Susisiekti Su Mumis Prieš Paliekant Atsiliepimus, Mes Stengiamės Išspręsti Šią Problemą, Kol Jūs Patenkinti.^_^

Mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo.

1 .Jokių problemų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus adresu pirmą kartą prieš ATVIRĄ ATVEJU / palikti Neutralią / Neigiamą Grįžtamąjį ryšį su mažiau kaip 4 žvaigždučių reitingą, mes visada stengiamės ją išspręsti už jus!

2 .Mes tikimės, atvykimo jūsų prekė laiku, bet kadangi tai yra tarptautinė pristatymas, laivybos laikas labai priklauso nuo kurjerių bendrovių ir visiškai iš mūsų kontrolės.Jei yra kokių nors problemų, kylančių iš šios siuntos, nedvejodami kreipkitės į mus.Kadangi siekiame teikti savitarpio ir teigiami sandoriai

3 .Internete sekimo sistema paprastai atnaujinamas 1-3 darbo dienas (neįtraukiama šeštadienį ir švenčių dienomis), gavusi mokėjimo.Retų daiktų ir dideliems užsakymams gali užtrukti šiek tiek ilgiau.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai