10 ML eterinio Aliejaus Pratęsimo Atidėtas Patobulinta Versija Išorės Naudojimo Plėtros Seksualinės Meilės Dienos Meilužis Sekso Masažas

10 ML eterinio Aliejaus Pratęsimo Atidėtas Patobulinta Versija Išorės Naudojimo Plėtros Seksualinės Meilės Dienos Meilužis Sekso Masažas

w65576

Nauja

Yra sandėlyje

€3.89 €3.04
Vnt.

Žymos: moterų masažo aliejus, tepalas lyties asmens, šviežia alyva, kvapiųjų citrinžolių uodų, butt lift aliejus, delay vyrams spray, masažo aliejus seksualinės, varpos formos vibratorius, arklių aliejus, aliejaus masažas ir seksas.

ypatybė:

Šis aliejus yra visų natūralių augalinių aliejų, kurie skatina augimą, corpus cavernosum ir suteikia pastebimas teigiamas efektas ilgis, plotis ir seksualinės ištvermės.

1. Pridėti 2-4" savo varpą - labiausiai išsamią penisplus aliejus.Nepriklausomai nuo jūsų amžiaus ar rasės, iki 4 cm ilgio ir iki 1 colio tik vieną mėnesį.

2. Padidinti ištvermę ir libido - to padaryti savo nariams didesnis, metodų, naudojamų varpos naftos iš tikrųjų turi ir kitų teigiamų šalutinių poveikių, tokių kaip padidinti ištvermę, lytinio akto metu, padidėjęs lytinis potraukis, ir sunkiai erekcija.

3. Saugaus ir veiksmingo augimo - Mūsų aliejus yra saugu ir nėra jokio žinomo pavojų.Kai kurie gydytojai net rekomenduoja kai kurie iš mūsų naftos būtų vyriškos lyties pacientams.Prašome atkreipti dėmesį, kad augimas yra negrįžtamas, ir, jei norite, didelių rezultatų, tiesiog naudokite šiuos aliejus.

Ji yra sukurta siekiant skatinti ląstelių dalijimąsi ir metabolizmo varpos audinius, teikiančių pastebimas augimo ir plėtros savo varpos.Alyva yra specialiai sukurta siekiant suteikti didelį poveikį varpos ilgis ir plotis per audinio augimą, corpus cavernosum, o taip pat skatinti kraujagyslių susidarymą ir judėjimą aplink varpą, užtikrinant, erekcijos laikui ir stiprumui.Visi fiziniai botanikos ingredientai: maca, jazminų, santalo ir simondsijų aliejus padeda pagerinti seksualinės galimybes ir ištvermę.

"Jei tikitės, kad kai kurie stebuklingas augimas dienų įgyvendinimo savo aliejaus, siūlyčiau palikti.Tačiau, jei jūs imtis realių augimo rimtai, ir yra pasirengę sekti mano vadovas, pamatysite, 1 mėnesį.Nuostabų poveikį.Varpos plėtros aliejus taps miegamasis roko žvaigždė su big narius, bet jūs turite būti pasirengę investuoti nedidelę sumą laiko ir pastangų.

Tikiuosi, kad, kaip daugelis vyrų, kaip įmanoma gauti kuo daugiau penisplus, kaip įmanoma.Aš plisti laimės ir laimės per vyrų plėtra, kuri yra misija mano gyvenime.Patikėkite manimi, jei jums sekti mano vadovas, jums juoktis iš ausies, mažiau nei per mėnesį!

Įsivaizduokite, kad vieną mėnesį nuo dabar, jums gali būti ilgesnės, ir turtingesnė varpos ir "didelis vyras" ir "pasitikėjimą, paremti jį!"

naudojimo laikas:

- Nuvalykite, kai kiekvieną rytą atsikėlus.

- Valykite tik vieną kartą, prieš miegą naktį.

- Valykite du kartus per dieną.

Naudojimo instrukcijos:

1. Švarus Varpa ir sausu rankšluosčiu.

2. Taikoma 5-10 lašų apie Dick ir švelniai masažuokite, kol įsigeria.

3. Nenaudokite, jei yra įbrėžimų, bėrimų ar alergijos.

Gamtos botanikos ingredientai: maca, jazminų, santalo ir simondsijų aliejų.

Grynasis kiekis: 10ml

Komplektą sudaro: 1Pc penisplus aliejus

įtakoja:

* Gydyti varpą, kad penis ilgesnis, stipresnis, storesnis ir prailginti lytinį gyvenimą.

* Augalų eteriniai aliejai, lengvas, ne-dirgina.

* Pagerinti seksas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai