Silikono Tualeto Šepetys Soft Bristle Sienos Montuojamas Vonios Tualeto Šepetys Turėtojas Patvarus Gumos Teptukų Rinkinys Namų Valymo Priemonė

Silikono Tualeto Šepetys Soft Bristle Sienos Montuojamas Vonios Tualeto Šepetys Turėtojas Patvarus Gumos Teptukų Rinkinys Namų Valymo Priemonė

w65521

Nauja

Yra sandėlyje

€12.62 €7.95
Vnt.

Žymos: žibintai, bamperis x 3, glitterly raidės, šviesos valtis dc12v, šviesos lemputės spalva, šviesos lemputės vaza, jiie unikali stiklo, glitterred makiažas, kawaii nėriniai batai, virvelę bakterijų.

Silikono Tualeto Šepetys Soft Bristle Sienos montuojamas Vonios Tualeto Šepetys Turėtojas Nustatyti Valymo Priemonė, Patvarios Termoplastinės Gumos Šepetys

Savybės : ❤apvali forma, mažas juosmens, dizainas, visišką meno atmosfera, aukštos kokybės pilnatvės, teptuku, naudoti naujas patobulintas tankiais šeriais, super nukenksminimo, ilgą gyvenimą, suteiks jums švarų tualetą.

❤, Pagamintas iš PP & TPR (Termo Plastiko Guma), Doesnt sužeistas į tualetą ir surinkimo purvo, niekada susidėvi arba pasikeičia jos forma, išlaikant tobulą valymą .Theres ne metalo rūdžių ar bend gaila būdų, rankena yra standus ir patogus ir patvarus.

❤Teptuku galvos minkštas ir dėvėti, atsparus, ir sandariai įstatykite tualeto,ir squish žemyn pakankamai patekti į kabinos ir crannies.Dizainas gilus valymas pagal ratlankio ir kitose sunkiai pasiekiamose vietose,švarios ir kruopščiai.

❤Patogus, neslidus rankenos dizainas .Nereikia paspauskite puikus valymas.Minkštu šepečiu skaidulų reikalauti, kad švelnus, lengvas valymas.Tai bus sutaupyti jūsų laiką ir padėti jums sutvarkyti vonios lengvai.

❤Ji turi vidaus tuščiaviduriai pakaba dizainas, vandens garai gali būti išgarinamas iki viršutinės ir apatinės baigiasi, be vandens, ir nebus, kad žemės sudusęs.

❤Išlaikyti savo tualeto gražus ir be įbrėžimų.Su uždaru dugnu dizainas yra efektyviai apsaugo švarus oras.Jūsų WC bus švaresnis nei bet kada!

Specifikacija :

Pavadinimas: Tualetinis Šepetys

Medžiaga: TPR

Spalvos:Balta

Dydis: 41x9x9cm

Pastabos : Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro :

1 x Tualeto Šepetys

1 x Lipdukas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai