Visas nerūdijančio plieno Ranka Valdomas Rankiniu Kukurūzų Grūdų Malūno Riešutų Malūnėlis ir Prieskonių Malūnėlis

Visas nerūdijančio plieno Ranka Valdomas Rankiniu Kukurūzų Grūdų Malūno Riešutų Malūnėlis ir Prieskonių Malūnėlis

w65403

Nauja

Yra sandėlyje

€75.61
Vnt.

Žymos: grūdų malūnas, malūno prieskonių, braun maisto malūnėlis, miltų malimo malūnėlis, grūdų smulkintuvas, kakavos malūnas, pipirų malūnėlis, grūdų malimo malūnėlis, girnomis, , graikinių riešutų malūnėlis.

2018 Naujas dizainas Visiškai nerūdijančio plieno, Kukurūzų Grūdų, Ryžių, pupelių miltų Malimo Mašinos/Grūdų Malūnas/melnyčia:

Produkto informacija: 1)2018 m. Naujo dizaino ir Visą nerūdijantis plienas ne rūdžių 2)Paprastas eksploatavimas ir lengvas naudoti ir donot reikia elektriniai 3) galėtų malūnas įvairūs grūdai: sezamo, riešutų, ryžių, juodųjų ryžių, sojos, mung pupelių, žemės riešutų, kukurūzų, miežių, grikių, avižų ir kt.taip pat gali malūnas sausas čili ir pipirų ir žalumynų 4)ir Visą nerūdijančio plieno korpusas statybos ir šaltu vandeniu plauti.

Nerūdijančio plieno Gamykloje Plokštės NE ketų:

Нержавеющая сталь Медная пластина НЕ Чугун:

Malūno sausas Čili:

Ryžių Malūnas:

Apmokėjimas :

mes priimame T. T/western union " / " sąlyginio deponavimo/kredito kortelės ir pan.

specialių pažymėti :Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokesčiai, šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Garantija ir Mantenance:

Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime .visi mūsų produktai ateina su vienerių metų garantija laiką ,pagal mūsų garantija būklės,mes tiekiame atsargines dalis ir darbo išlaidų!jei jis yra garantija metu,mes vis dar siūlo į mūsų klientų atsarginių dalių įsigijimo savikaina kainą.techninė pagalba yra bent kartą gyvenime!

Prašome perskaityti DUK prieš perkant!

DUK:

1) Jei turite specialių pageidavimų, Prašome palikti savo pranešimą pirkimo užsakymo.tuo tarpu dėl skirtingų politikos skirtingų šalių, gali būti, kad muitinės, mokesčių, kad turėtų būti apmoka pirkėjas.

2) Jei jūsų adresas yra priklausančių atokioje vietovėje,Prašome įtraukti atokioje vietovėje mokesčio, arba mes pasirinkti tinkamą pristatymo būdą ir donot reikia mokėti atokioje vietovėje mokesčių !

3) Jei prekės yra pažeista tranzitu, Prašome donot pasirašyti siuntinių ir taip pat prašome visus dokumentus ir pakuotės nuotraukos ir susisiekti su mumis per 2 dienas.

4) Jeigu galite užsisakyti tokį didelį užsakymą,prašome susisiekti su mumis apskaičiuoti kainą už jus,kad galėtume jums pasiūlyti geriausią kainą ir geriausią pristatymo būdą!

5) Mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, nes ji yra tvarkomi trečiųjų šalių paslaugų, bet jei siuntinys neatėjo per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis pratęsti laiką jums , tuo tarpu mes padėsime jums stebėti, siuntinių ir suteikti jums patenkinti atsakymą.

6) gali būti, kad produktas yra tobulinami ir atnaujinami nuolat, informacija ir nuotrauka produktų gali keistis be išankstinio įspėjimo!

7) Kai padaryti kad per DHL ar FEDEX arba UPS arba TNT express " taip, mes pasirinkti vieną tinkamą išreikšti taip jiems ir išsiųsti siuntinį galite be įspėjimo .,jei jūs donot priimti virš susitarimą, palikite pranešimą, priešingu atveju mes manome, kad jūs jį priimti!

Ačiū,Mėgautis savo pirkinių!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai