Natūralaus Kofermento Q10 100vnt/butelis Kofermentas Q10

Natūralaus Kofermento Q10 100vnt/butelis Kofermentas Q10

w65352

Nauja

Yra sandėlyje

€16.80 €14.45
Vnt.

Žymos: q10 serumas, q10, anker headphon, goji cream, coq10, anker q30, akvariumas baltymų, dumbbel vandens, lauke tv, sf augti.

Kofermentas Q10 ne tik teikia energijos širdies, bet taip pat yra puikus antioksidantas ir laisvųjų radikalų valymas funkcijas, užkertant kelią kraujagyslių sienelių lipidų peroksidacijos, užkirsti kelią aterosklerozės, ir toksinis šalutinį poveikį.Konkrečios kūno funkcijų, dabar gali būti apibendrinti šiuos keturis aspektus: kraujo apytaką, padeda apsaugoti širdies kofermentas Q10, kuri padeda užtikrinti pakankamą deguonies miokarde ir išvengti staigaus širdies liga, ir kofermentas Q10 vaidina svarbų vaidmenį gerinant miokardo hipoksiją.Apsaugoti odą ilgalaikio naudojimo kofermentas Q10 gali veiksmingai užkirsti kelią odos senėjimo ir mažina veido raukšles.Įjungus anti-nuovargio kofermentas Q10 saugo ląsteles geros sveikatos, todėl kūnas yra pilnas gyvybingumo, energijos ir smegenų galią.Biologinis aktyvumas kofermentas Q10 daugiausia ateina iš oksidacijos-redukcijos turto chinono žiedas ir fizikines ir chemines turto šoninės grandinės.Tai yra natūralus antioksidantas ir ląstelių metabolizmo rengėjas, pagamintos iš ląstelių save,turi vientisumui apsaugoti ir atkurti biofilm struktūra, stabilizuoja membranos potencialą, ir yra nespecifiniai imuninės sistemos stipriklis kūno, taip parodydamas, puiki anti-nuovargio poveikį.Tyrimai dėl vėžio prevenciją ir nuo vėžio, parodė, kad kofermentas Q10 turėjo priešnavikinį poveikį ir turėjo tam tikras klinikinis poveikis advanced metastazavusio vėžio.

MŪSŲ ĮSIPAREIGOJIMAS IŠSKIRTINĖS KOKYBĖS

Ne Gamtos Pasaulį, mes sukurti aukštos kokybės produktus naudojant puikus balansas latesttechnologies, ir gryniausia maistines medžiagas gamta turi pasiūlyti.Mūsų misija yra pagerinti gyvenimą tų, kurie pasitiki mūsų aukštos kokybės papildai, stiprinti jų sveikatą.Vientisumą ir kokybę, valdyti viską, ką mes darome, ir mūsų įsipareigojimas, mūsų klientai yra gaminti aukščiausios kokybės maisto papildų be priemoka kaina tag.

Produkto Aprašymas

Specifikacijos

Produkto Pavadinimas:Kofermentas Q10 Kiekis: 100 vnt Veikliosios medžiagos:Kofermentas Q10 Shlf-gyvenimo:2years Sering dydis: 2 vnt.

Pagrindinės Funkcijos

1. Generuoti energiją ląstelių ir padeda, kaip gyvybingumą stiprintuvas 2. Padeda gydyti širdies ir kraujagyslių ligos 3. Anti-oksidacijos 4 veikla. Padeda gydyti Parkinsono ligos 5. Likti dantenų sveiką 6. Stiprina imunitetą 7. Atidėti senatvėje 8. Kofermentas Q10 yra naudojamas ląsteles gaminti energiją, reikalingą ląstelių augimą ir priežiūrą. 9. Kofermentas Q10 taip pat yra naudojamos kūno kaip antioksidantai, kosmetika. 10. Narkotikų gydymas, ligos, plaučių ir širdies.Kofermentas Q10 yra prevencinių vėžys, diabetas, parkinsonism ir kt. 11. Kofermentas Q10 taip pat gera, priedas už sveikatos priežiūros paslaugas, maisto produktai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai