360 Laipsnių Pasukti Butas Mop X-type Vertus-nemokamai Plauti Mop Su Mikropluošto Pakeisti Trinkelės Rankinio Ekstruzijos Buitinių Grindų Valymo Priemonė

360 Laipsnių Pasukti Butas Mop X-type Vertus-nemokamai Plauti Mop Su Mikropluošto Pakeisti Trinkelės Rankinio Ekstruzijos Buitinių Grindų Valymo Priemonė

w65281

Nauja

Yra sandėlyje

€15.95 €9.41
Vnt.

Žymos: mop vandens, mop kibiras, plonas mop valymas, gelio pagalvėlės abdom, robotas dulkių, cleaner robotas, c pluošto, aliuminio 20, usb c aliuminio 4, sporto salė pagalvėlės abs, elektric mop valymas.

modname=ckeditor

360 Laipsnių Pasukti Butas Mop X-type Vertus-nemokamai Plauti Mop Su Mikropluošto Pakeisti Trinkelės Rankinio Ekstruzijos Buitinių Grindų Valymo Priemonės

Aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės;

Medžiaga: aukštos kokybės ABS+Nerūdijantis Plienas+Mikropluošto Medžiaga

Ilgis: 140cm/55 colių

Spalva: Pilka

Funkcija:Valymas, Grindų, sienų, lubų, sausas greitai

Pakuotė:

1set *Mop ir audiniai

Saugiai supakuota į juodą Maišą.

Taupykite savo laiką ir pastangas, - Mikropluošto butas mop pagalvėlės yra gerai atliekų surinkimo ir vandens sugeria,gali būti naudojamas tiek sausas ir šlapias grindų,kad jūsų efektyvus valymas

360 laipsnių pasukama galvutė - Swiveling mop galva lengvai valyti po ir aplink baldus ir spintas, padės jums pasiekti vietas sunku išvalyti.

Universalus ir minkštas - didelis paviršių valymas mop gali patenkinti labiausiai poreikius, grindų valymas,jie yra pakankamai minkštas, siekiant apsaugoti jūsų kietmedžio laminato plytelių, keramikos, vinilo grindis nuo braižymo,jūs galite naudoti ją savo namuose, biure, parduotuvėje,pan.

Papildomų mop šerdelėmis - Išsaugoti savo pinigus su daugiau mikropluošto šluostės,jie yra mašina plaunamas ir daugkartinio naudojimo,nereikia pirkti visai naują, vieną po bėga,kuris reiškia, kad jis taip pat ECO-friendly,ir mes turime papildomų mop pagalvėlės parduoti.

Lengva surinkti ir lengva naudoti Sraigtiniai poliai vienas kitą ir susisiekti su mop rėmo,tada pradėti gauti savo vietą švaresnis.

Šiltas pastaba:

1.Prašome leisti šiek tiek dydis klaida dėl vadovo vertinimas (1-2cm).

2. Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai