S-3XL!!! 2016 m. Vasaros Mados Naujų Moterų sijonus, Ilgas Sijonas Banguoti juostelės Aukšto Juosmens Maxi Sijonai Atsitiktinis Plius Dydžio Sijonas 94254

S-3XL!!! 2016 m. Vasaros Mados Naujų Moterų sijonus, Ilgas Sijonas Banguoti juostelės Aukšto Juosmens Maxi Sijonai Atsitiktinis Plius Dydžio Sijonas 94254

w65200

Nauja

Yra sandėlyje

€10.97 €8.77
Vnt.

Žymos: pilkos spalvos mini sijonas, spandex medžiaga, džinsinio audinio kratinys sijonas, latekso pynimas, boho ilgai, maxi sijonas, šokių trumpas sijonas, nailono trumpas sijonas, boho, bohemijos ausies.

Sveiki atvykę į "Yra BM Svajonė" , maloniai prašome UŽSAKYTI mūsų parduotuvėje jau dabar!

Nustebinti Save su tuo Seksualus Mados Maxi Sijonai

Tai 2016 Naujausias Mados Maxi sijonai, pasveikino milijonus žmonių.

Imtis tai, kad labiausiai fashinable asmuo, visus aplink!

Mūsų privalumai:

# 1. Sijonas yra Naujausia Versija!

# 2. Atidžiai patikrinkite prieš išsiuntimą iš;

# 3. Greitai atsako į jūsų klausimus.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.Ačiū!

Prašome perskaityti dydis diagramoje, prieš priimdami jūsų užsakymą,Ačiū !!I t yra priemonė ranka willl turėti 2-3 cm skirtumas (visus išmatavimus cm ir atminkite, 1cm = 0.39 colių )

S-XXXL!!!prieinami:(Jis gali būti ištempti bent 8CM) Vienetas: CM

Produkto Rodyti: 100% Tūra, nuotraukos Skelbime : Atsitiktinai siunta, Jei jūs turite bet kokius reikalavimus, prašome susisiekti su mumis greitai, Jei norite, kad mišrios tvarka (pvz., prekės yra daugiau nei 5 partijų arba jų bendra vertė USD100), Pls, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.mes suteikiame jums priimtiną nuolaidą .Ačiū už jūsų dėmesį!Mes palaikome Mišinį Tvarka: mažiausias užsakymo kiekis už kiekvienas elementas yra 1 vnt.žingsnis 1) Siųsti sąrašą daiktų, kurių kiekis mums.2 etapas), mes atsiųsime jums nuorodą sumaišykite tvarka.3 žingsnis), prašome vieta jūsų sumaišykite kad pagal nuoroda (prašome pastaba aiškiai apie užsakymo detal, pvz.: item & vnt,) 4 žingsnis) mes keisti bendrą kainą.žingsnis 5) Galiausiai, prašome apmokėti už moeny į sąlyginio Deponavimo.Vežimas: U. S. pirkėjų Pastaba: Mes naudojame tik Epacket laivybos U. S. A., kuri trunka maždaug. 7 - 15 dienų pristatymas po išsiuntimo out.Dauguma tiekėjų naudoti China Post U. S. pirkėjų, kurie trunka 25 ar daugiau dienų.Laivybos išlaidos yra mažesnės renkantis China Post", tačiau, mirtinai lėtai! 1. Visi daiktai bus išsiųsti per apdorojimo laikas po gauti savo atlygį. 2.Pasakykite mums savo corrent adresas po apmokėjimo per 2 dienas, priešingu atveju, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. 3 Nemokamas Pristatymas: Visi daiktai bus nemokamas pristatymas Kinija Post / Honkongo Post /Nyderlandai Paštu išsiųsti sklandžiai ir greitai, galime siųsti daiktų, per kitus kurjerių sprendimas mums yra galutinė. 4. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Jei jums nereikia gauti elementą, per trisdešimt dienų, prašome susisiekti su mumis , ir tada mes padėsime jums stebėti jį.Atsiliepimų: 1.Mes esame priklausomi nuo mūsų klientas satisifaction, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 2.Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti mums aktyvų grįžtamąjį ryšį. 3.Susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamų, neutralių atsiliepimų.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų coroperation.Klientų aptarnavimas: 1.Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakomybė laivybos paslaugos. 2.Mes negali būti atsakinga už savo vietos papročius mokestis.Bet mes pasistengsime paskelbti kaip " Gift 'or" Mėginys " su mažesnės vertės sąskaitoje faktūroje sumažinti savo vietos papročius mokesčius.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai