USB Nakties Žiburiai Kalėdų Dovana Vaikams Kambario Rožių Gėlių, Apšvietimas, Namų Puošybai LED Stalo Lempa Išaugo Gėlė, Medis

USB Nakties Žiburiai Kalėdų Dovana Vaikams Kambario Rožių Gėlių, Apšvietimas, Namų Puošybai LED Stalo Lempa Išaugo Gėlė, Medis

w65035

Nauja

Yra sandėlyje

€15.04 €9.78
Vnt.

Žymos: lempos tabl, girlianda led, lempa led medis, Rožių Medis, led rožių medis, latekso metalo, gėlių led medis, led sniego medis, gėlių lempos lentelė, gėlių lempos.

Aprašymas:

Savybės:

Izoliacija ir reguliuojamas filialai: Naudoti specialios juostos wrap filialai izoliuoti juos.Sukurti savo rožių lempa už save, ir tada lenkimo filialus į bet kokios formos jums patinka.

USB ir baterijos maitinimas: 3 AAA tipo baterijos (neįtraukta) yra naudojami elektros energijos tiekimui, tai labai patogu jums, įdėkite jį į norimą vietą; taip pat galite prijungti jį prie kompiuterio, nešiojamojo kompiuterio, mobiliojo maitinimo ir kt., USB laidu įranga.

Ilgos darbo valandos: įrengtas su LED energiją taupančių lempų.Naudojant tris baterijas, jis gali teikti daugiau kaip 72 valandų nepertraukiamo dulkių "flash" iki aušros.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: rožių medį stalo lempa darbą

Įtampa: DC5V

Maitinimas: 3 AA tipo baterijos arba USB prievado

Kontrolės metodas: jungiklis

Rose skersmuo: D60mm

Medžiaga: PP + derva

Šviesos spalva: šiltai balta

Aukštis: 45 cm

Įpakavimas: 1 rožių medį lempos

Pakuotė:

1*rožių medžio šviesa

Pastabos:

Pastaba:

1. Dėl skirtingos šviesos ir ekraną, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas yra 0.5-2cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai