5 galonų 20L pneumatinės dažų maišytuvas dažų maišymo mašina įrankį blender maišyklės mentės įprastiniai Aukštos kokybės NE

5 galonų 20L pneumatinės dažų maišytuvas dažų maišymo mašina įrankį blender maišyklės mentės įprastiniai Aukštos kokybės NE

w64749

Nauja

Yra sandėlyje

€176.30 €146.33
Vnt.

Žymos: avarinio ryšio rašalo, dažų maišyklės, maišytuvo pneumatiniai, sviestas maišytuvas, gemlux, marškinėliai balti moteris, pirštų antspaudų, putų rašalo, nėriniai marškinėlius moteris, kitfort maišytuvas.

Pneumatiniai 5 galonų, kvadratinis vamzdis strėlės ilginimas pneumatinės dažų maišytuvas

Naudojimas :

Jis gali būti pritaikytas maišyti dažymo metu, dažų purškimo procesas, dažų gamyba maišant.Ypač mišrios dujos dažų purškimo.Tai taip pat prisitaiko ir kitų tipų danga.

Dažų purškimo proceso tinka maišyti dažų (spalva) dažų gamintojas maišant, ypač tinka maišyti dujų purškimo dažų formulė maišymo, bet taip pat ir kitų tipų dangomis maišant.

Jis yra tinkamas, chemijos, maisto, farmacijos, kosmetikos ir kitų pramonės šakų, homogenizavimo, paskleisti, emulsiklis ir kitiems tikslams, bus negamina, kibirkščių, sprogimų, aukštą saugos lygį.

Specifikacija :

Galia: 1/8PH

Talpa: jį galima maišyti 20 20 litrų aikštėje kibirą ar būgnas

Greitis:Maksimalus greitis 1000 aps./min. (Tuščiąja eiga)

Neto svoris: 7.5 kg

Mes teikiame Vienerių metų garantija Mes nesame atsakingi už bet kokius muito ar importo mokestis mokestis , jis yra pirkėjo atsakomybė.Jei turite kokių nors problemų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai