K1 Šalmą Oro Angos Oro Angos Dangtelį Šalmas Priedų

K1 Šalmą Oro Angos Oro Angos Dangtelį Šalmas Priedų

w64702

Nauja

Yra sandėlyje

€11.56 €9.36
Vnt.

Žymos: šalmas motociklų varikliai, hat motociklo šalmas, projektorius stovi lentelė, jp, moterų motociklo šalmas, auto deco, kaukės motociklo šalmas, azijos motociklo šalmas, automobilinis įkroviklis kia, premium motociklo šalmas.

Šiltas Patarimai : šalmas neįskaičiuotos!!!Dear Friend:

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Mūsų parduotuvėje yra specialiai skirta motociklų, specializuojasi šalmai,motociklų pirštinės,akiniai,dviračių, drabužių.Mes į rinką naujus produktus kiekvieną dieną, jūs galite imtis laiko, aplankykite mūsų parduotuvės!Mes siūlome daug įvairių pasiūlymų!susisiekite su mumis, norėdami pamatyti daugiau foto apie detales ,mes suteiksime vaizdo įrašus ir išsamus pristatymas visų produktų!

K1 Šalmą Oro Angos Oro Angos Dangtelį Šalmas Priedų

Į paketą įeina:1 priedų rinkinys

1.Mes teikti aiškias nuotraukas, matavimai, kur įmanoma.Prašome patikrinti, kiek įmanoma, įsitikinkite, kad prekė yra vienas, kad jums reikia.

2. Prašome leisti po 0,5-1 colio skirtumas dėl rankinis matavimas.(1inch=2,54 cm)

3.Nėra Instrukcijas Šiame Rinkinyje.Profesionalus Montavimas Yra Labai Rekomenduojama!

4.Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo sąrašas vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

5.Oro Angos Dangtelis tik K1 šalmas.

Šiltas Patarimai: Norėdami išvengti perkant Oro Angos Dangtelį, kad netelpa jūsų šalmas, prašome konsultuotis su mumis prieš perkant.Ačiū.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai