M20 Quadcopter GPS Drone su 4K HD Dual Camera Plataus Kampo Anti-shake WIFI FPV RC Sulankstomas Tranai Profesionalus GPS Sekite Mane

M20 Quadcopter GPS Drone su 4K HD Dual Camera Plataus Kampo Anti-shake WIFI FPV RC Sulankstomas Tranai Profesionalus GPS Sekite Mane

w64586

Nauja

Yra sandėlyje

€67.55 €35.80
Vnt.

Žymos: brushless variklis, rc sunkvežimių, quadcopt, fpv variklis, bldc, Brushless, 12v variklis, drone su 4k vaizdo kameros ir gps, micro camara, drone profesional.

Savybės :

1. Vienas pagrindinių kilimo: produktas yra paprasta naudoti, galima valdyti vieną raktą, aukštis hold funkcija, ir jūs galite lengvai valdyti jį.

2. Su vaizdo kamera: produktas yra įrengta kamera, kuri gali imtis nuotraukas ir vaizdo įrašus.Ji turi gravity jutiklis o giroskopas kalibravimo padėti jums imtis aiškesnes nuotraukas.

3. Universalumas: produktas gali būti apversta 360 laipsnių su tikslus padėties nustatymas.Ar tai yra alpinizmas, išvyka ar šeimos susibūrimo, ji gali padėti jums užfiksuoti, kas amžina akimirka.

Aprašymas :

Šis produktas yra sulankstomas keturias ašis orlaivio, kurio begalvis režimo funkcija.Nereikia padėčiai nustatyti orlaivio prieš plaukioja.Operacija yra labai paprasta ir patogu, kompaktiška ir praktiška.

Techniniai duomenys :

Modelis: M20

Medžiaga: ABS

Išplėstos dydis: 37*33*6cm

Rėmo dydis: 17*17*6cm

Baterijos talpa: 2000mAh ličio baterija

Vaizdo perdavimo atstumas: 100-200m

Skrydžio laikas: 17-20 minučių

Nuotolinio valdymo pulto baterijos: 3* AA baterijos 1,5 V (nepridedami)

Įkrovimo trukmė: 100 minučių

Pakuotė :

1* Quadcopter

1* Nuotolinio valdymo

1* USB kabelis

4* Sraigtai + apsauginiai rėmai + varžtai

1* Atsuktuvas

1* Naudotojo Vadovas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai