Nešiojamų Šilumos Gruntas Plastiko Pakuotės Saugojimo Krepšys Mini Sandarinimo Mašina, Patogus Lipdukas ir Ruoniai dėl Maisto Užkandžių Virtuvės Reikmenys

Nešiojamų Šilumos Gruntas Plastiko Pakuotės Saugojimo Krepšys Mini Sandarinimo Mašina, Patogus Lipdukas ir Ruoniai dėl Maisto Užkandžių Virtuvės Reikmenys

w63912

Nauja

Yra sandėlyje

€11.42 €6.05
Vnt.

Žymos: šilumos gruntas, Ekologinio draugiškas, mini cooper, keitiklis padangų, maisto saugojimas, plastiko gruntas, virtuvės skalbiniai saugojimas, krepšys gruntas, sprogimo šaldiklis, nešiojamas šildytuvas, gruntas.

sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje įvedę parduotuvėje, galite gauti kuponus, aš tikiuosi, jūs galite pasiimti savo mėgstamus produktus, linkiu jums laimingų apsipirkti.

Pastabos : Mieli draugai, dėl pastarojo epidemija, yra per daug sklypų po biurų, esančių įvairiose šalyse.Po pakuotėje yra vežami paprastai, logistikos informacija gali būti rasta per trumpą laiką.Galite būti tikri, kad pakuotėje gali būti vežami normaliai, tačiau logistikos informacija negali būti atnaujintas, metu.Ypatingais laikotarpiais, gali būti tikras aplinkybes.Dėkojame už jūsų supratimą.Toliau pateikiama informacija apie produktą:

Aprašymas: * 1. Medžiaga: ABS plastikas, silicio, vario, keramikos, nikelio * 2. Šildymo principas: šildymo lapas * 3. Maitinimo šaltinis: 2 * AA baterijos (komplekte) *4. Spalva: balta, žalia * 5. Bruto svoris: 180 g į Paketą įeina: 1 x sandarinimo mašina, 1 x manual 1 x bandymas maišą 2 x baterijos Funkcija renginiai: * 1. Baterijos bag-tipo sandarinimo mašina, belaidžius ir nešiojamas lengva naudoti. * 2. Yra peilis, kad gali padėti jums išmegzti užkandis krepšiai, siuntinius ir kitus daiktus. * 3. Pagalba labai mažoms šildymo technologijų, greito maisto maišas gali būti uždaromos tik su vienu paspaudimu, greitai ir lengvai valdyti.Naudoti labiausiai plastikinius maišelius. *4. Greitas pašildymas, geros sandarinimo efektas ir sandarumą. * 5. Mažas ir lengvas, nešiojamieji ir paprasta laikyti kišenėse ir rankinėse, jis idealiai tinka iškyloms, kempingas ir kelionės.Apie atsiliepimą: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą 5 žvaigždučių ir stengtis, 100% klientų pasitenkinimo!Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Taigi, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai