Žuvėdra Laikrodžiai Vyrams D819.612 Ultra Plonas 8mm Vertus Vėjo Top Brand Laikrodis 2020 m.

Žuvėdra Laikrodžiai Vyrams D819.612 Ultra Plonas 8mm Vertus Vėjo Top Brand Laikrodis 2020 m.

w63720

Nauja

Yra sandėlyje

€196.74
Vnt.

Žymos: automatinis jūros kiras žiūrėti, žuvėdra 1963 38mm kaina, žuvėdra ocean star žalia, jūra kirai sidabrinė, "Europa 2020" mada moterims, seagul, tianjin žuvėdra chronograph, vyrai žiūrėti, žuvėdra laikrodžiai, bigest laikrodžiai vyrai.

Aabout mokėjimo 1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.Aabout į shippment Mes suteiksime jums su atnaujinta laivyba išlaidos už jūsų prašymą.Apie laivybos 1. Mes mielai priimame užsakymus iš visos globle. 2. Prekės bus vežamos su sekimo numeriu per 2 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta dėl www.poligon-1.lt. 3. Mes tik laivas adresu, kurį teikia www.poligon-1.lt.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos. 4. Prekės gali būti vežamos pagal jūsų pasirinkimas kurjerių ar pašto tarnyba su sekimo numeriu.Mes suteiksime jums su atnaujinta laivyba išlaidos už jūsų prašymą.

Garantija ir Grąžinimo Politikos

1. Visi elektroniniai itmes bus patikrintas prieš laivybos siekiant užtikrinti kokybę.

2. 6 mėnesių garantija visoms elektroninių itmes, jeigu nenurodyta kitaip.

3. Pls susisiekti su savo pardavėju prieš grįžtant į produktų.Mes arba grąžinti ar pakeisti gavus brokuotą elementus.Klientai yra atsakingi už grąžinti laivybos kaina.Atsiliepimų jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus , jei jūs sastify su iš produkto , prašome mums 5star , duoti mums šiek tiek gerų žodžių , mes bus padaryti jį geriau .

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai