Vandens pagrindo Analinis Lubrikantas Vyrams 60g Ilgalaikio Tepimo Aloe Makšties Įėjimo Valgomieji Tepimo Produktų

Vandens pagrindo Analinis Lubrikantas Vyrams 60g Ilgalaikio Tepimo Aloe Makšties Įėjimo Valgomieji Tepimo Produktų

w63127

Nauja

Yra sandėlyje

€11.67 €7.00
Vnt.

Žymos: daug tepalo, j mašininės, vyrai mašininės, lytis kumščiu mašininės, bike-oji, vandens pagrindo lubrikantas sekso, lubric, pirmoji tepalas, lubrifiant vandens bazės, mašininės.

Funkcijos: 1. Šviesus ir skaidrus, patogus ir tepalas 2. Padidinti tepimo ir elastingumą makšties sumažinti rubs arba 3 skausmai. Skatina libido, pagerinti jautrumą ir padidinti malonumo pojūtis 4. Pratęsti live-priėmimo laiką ir išvengti infekcijos 5. Jokių likučių, jokios dirginimas, jokio šalutinio poveikio, saugus ir patikimas 6. Vandenyje tirpios, bekvapis, beskonis, ne neplautas ir ne toksiškas 7. Tinka viso kūno masažuoklis) arba tepimo ir moistening giminės 8. Stiprus piešinys yra bauda elastingumo Specifikacijos: Tipas:Tepalo Tinkamumo laikas:3 metai Odos Tipas:Visiems odos tipams Lytis:Unisex NET WT:60g Paketą įeina:1 X Tepalai, Konsultavimas klientų aptarnavimą gali gauti daugiau nuolaidų.

Beje, jei jums patinka mūsų parduotuvėje, Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai