2020 Kalėdų Lėlės Apdailos Novatoriškų Briedžių Langą Kalėdų Talismanas Kalėdų Medžio Apdaila Kalėdos Naujųjų Metų Namų Puošybai

2020 Kalėdų Lėlės Apdailos Novatoriškų Briedžių Langą Kalėdų Talismanas Kalėdų Medžio Apdaila Kalėdos Naujųjų Metų Namų Puošybai

w62597

Nauja

Yra sandėlyje

€14.06 €10.26
Vnt.

Žymos: inovacijų prancūzija, ratas garliava, christma dekoro namai, specialių chrismas apdaila, 2020 įtaisą, skaidrus chrismas apdaila, liftas žaislas, inovacijų afrika, briedis, innov.

Kulka Taškų:

1、Kalėdų Dekoratyvinis Ornamentas: Holiday mall papuošalai, gausu spalvų, gali padidinti Kalėdų atmosferą, ir praleisti įvairių rūšių Kalėdų!

2、Briedžių Modelis: Elk yra stebuklingas dalykas, laimingas.Ji yra ne tik objektas protėvių medžioklės, bet taip pat svarbu paaukoti, totemų ir ritualinio garbinimo, ir taip pat simbolizuoja gyvybingumą ir simbolis skatinimo ir turtus.Suteikia šias Kalėdas briedžių, kad jūsų mylimam žmogui!

3、aukščiausios kokybės Medžiagos: Pagaminta iš aukštos kokybės audiniai, kuriuos bauda kūrinys, jis gali būti įdėtas bet kur, papuošti.

4、Puiki Dovana: Kalėdų briedžių visada yra populiarus su daugeliu vaikams ir suaugusiems.Tai puiki dovana jūsų kūdikiui ir draugais.Didžiosios Kalėdų dovanos, gimtadienio dovanos, Naujųjų Metų dovanos, jubiliejus dovanos, Padėkos, dovanos, Kalėdų dovanos.

5、Platus Pritaikymas: Puiki Kalėdinė dekoracija, ir ji bus puikus priedas prie jūsų Kalėdų eglutė, stalo ir namų puošybai.Geriausia Kalėdų dovana!

Specifikacija:

Pavadinimas: Kalėdinė Dekoracija

Medžiagos: flanelė + medvilnė

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Svoris: kaip parodyta paveikslėlyje

Įpakavimas: opp krepšys

Savybės: Kalėdų talismanas, Kalėdinė dekoracija

Pakavimo Sąrašas:

1*Kalėdų Elk

Pastabos:

Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai