Greitas Pristatymas 5M-50M "PASIDARYK pats" Lašelinę Laistymo Sistemos Automatinių Laistymo, Sodo Micro Lašelinę Laistymo Rinkiniai Su Reguliuojamu Drippers

Greitas Pristatymas 5M-50M "PASIDARYK pats" Lašelinę Laistymo Sistemos Automatinių Laistymo, Sodo Micro Lašelinę Laistymo Rinkiniai Su Reguliuojamu Drippers

w62362

Nauja

Yra sandėlyje

€5.32 €3.72
Vnt.

Žymos: lengva lašinamas drėkinimo, lašelinė drėkinimo pardavimas, lašėti vanduo, saulės laistymo siurblys, nagų perdavimas, frog pond, dripper, niūrus, patalpų augalų lentynos, dripper rpn.

Savybės:

- Laistymo visi jūsų augalai, daržovės, bonsai medžiai lengvai, naudodami šį micro lašelinę laistymo sistemą.

- Gali būti koreguojamas sutalpinti srauto accorrding jūsų poreikius.

- Tai raudonas 8-hole dripper gali būti reguliuojamas nuo "STOP VANDENS", o "DIDELIS VANDUO".

- Taupykite savo laiką ir vandenį.

Techniniai duomenys:

Už 10M:

1x 10M Žarna(išorinis skersmuo:7mm,vidinis skersmuo:4mm)

1x Maišytuvas Jungtis Priedų

1x Maišytuvas

12x Tee Bendras

12x Reguliuojamas Dripper

12x Fiksuotojo Kamieninės

Už 25M:

1x 25M Žarna(išorinis skersmuo:7mm,vidinis skersmuo:4mm)

1x Maišytuvas Jungtis Priedų

1x Maišytuvas

30x Tee Bendras

30x Reguliuojamas Dripper

30x Fiksuotojo Kamieninės

Paketą, įskaitant:

5m nustatyti; 10m nustatyti; 15m nustatyti; 20m nustatyti; 25m rinkinys (galite pasirinkti)

Apžvalga:

100% brand new ir aukštos kokybės;

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Atleisk, 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Vežimas

Mokėjimo

Mes priimame Alipay, T/T", "Western Union" ir " visa mokėjimo.Išskyrus Alipay, transformuoti mokestis yra kliento pusėje.Prašome atkreipti tvarka per 3 dienas, ir mes pasirūpinsime, kad siunta 1-2 dienas.Po Paslaugos

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.poligon-1.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai