AROMA AT-101 Gitaros Derintuvas LCD Ekranas Havajų Gitara, Bosinė Mandolina, Smuikas Pirtis Chromatines Imtuvo 4 VNT Gitara Kirtikliai Įtraukti

AROMA AT-101 Gitaros Derintuvas LCD Ekranas Havajų Gitara, Bosinė Mandolina, Smuikas Pirtis Chromatines Imtuvo 4 VNT Gitara Kirtikliai Įtraukti

w62213

Nauja

Yra sandėlyje

€11.40 €5.70
Vnt.

Žymos: 5 string pirtis, gitara, mandolina, pigūs pirtis dalys, imtuvas, bass electr, gitara plektras, nr elektrinis smuikas, lute, bass tuner, įrašo gitaros derintuvas.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Daug spalvų gali būti suspausta su įrašų Tunning režimas: chromatines skalės, gitara, bosinė gitara, havajų, smuikas

Aukšto tikslumo: didelio jautrumo vibracijos imtuvas yra greitas, ignoruodama aplinkos triukšmo, todėl jis puikiai tinka garsiai, CHAOTIŠKOJE aplinkoje.Pikis kalibravimo iš 430 Hz, 450 Hz

Didelis LCD dispay ir lengvai peržiūrėti: Į chromatines režimu, ekrane parodo vardą pastaba; guitar, bass, smuikas ir havajų režimu, ekrane rodo, serijos numeris, atkreipti dėmesį į pavadinimą.

Mini Dizainas: gitara, derintuvas yra kaip mažas, kaip monetos, ir jums bus lengvai mini-dizainas, nešiotis jį su savo gitara maišelį.

Aukštos kokybės ir ekologiškos ABS programą, mokslo dizainą ir išskirtinį meistriškumą užtikrinti, kad jis nebus pertraukos.Operacija yra labai paprasta, su tik vieną mygtuką kontroliuoti viską: įjungti/išjungti ir nustatyti reguliavimo režimas pagal jūsų dokumento.Imtuvo galva sukasi 360 laipsnių patikrinti jūsų patogumui skaitymo; tinka Automatinis išjungimas, energijos taupymo, be signalo aptikimo 3 minutes.

Paieška procesas:

1. Paspauskite ir palaikykite įjungimo mygtuką 2 sekundes, kad įjungtumėte imtuvas on (off).

2. Laikykite paspaudę įjungimo mygtuką, norėdami pasirinkti reguliavimo režimas objektyvo, gitara, bosinė gitara, smuikas, ukulėle.

3. Klipas imtuvą prie savo instrumento.

4. Žaidimo bilietas pastabos apie jūsų priemonę, atkreipkite dėmesį, vardas, pavardė (ir eilutės numeris), bus rodoma ekrane, sn spalva pasikeis, o priemonė juda.

Apšvietimas bus pakeisti spalvą; vidurio ir skaitiklio laikiklis: atkreipkite dėmesį į tonas

Apšvietimas lieka balta; skaitiklis yra į kairę arba į dešinę: plokšti arba sharp taškas dėmesio

specifikacija:

Paieška diapazonas: A0 ( 27.5 Hz ) ~ C8 (4186Hz )

Paieška diapazonas: chromatines skalės, gitara, bosinė gitara, smuikas, ukulėle, bandža, mandolina

Tikslumas: ± 3cent

A4 dydis: 430 Hz - 450 Hz

Spalva: Juoda

Maitinimo įtampa: 3 V

Spalva:juoda

Medžiaga:ABS

LCD dimention : 2 x 2,3 cm

7/8inch : 1.1 ( W ) x1.46 ( D ) x1.89 (aukštis) cm

Pakuotės Turinys:

1* Imtuvas

4* Kirtikliai (bėgo spalvų, ne spalva nurodyta)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai