Auto Automobilis LED H7 18000LM 8 Pusių 110W 3D Led Žibintai Lemputės Didelės Galios 360 laipsnių Žibintas, Didelis Ar Mažas Šviesos

Auto Automobilis LED H7 18000LM 8 Pusių 110W 3D Led Žibintai Lemputės Didelės Galios 360 laipsnių Žibintas, Didelis Ar Mažas Šviesos

w62127

Nauja

Yra sandėlyje

€17.65 €8.82
Vnt.

Žymos: žibintai, 3d led lempos, salah 3d spausdinti, h4 led, lempa led, h7 led, led rūko žibintai kizashi, 3d žmogus marškinėliai, automobilio lemputė led, h led žibintų.

Motociklo priekinis žibintas Lemputės 6000K Balta LED Lemputė Šviesos TA COB T4 H4 Komplektas, aukštos kokybės pakaitinis priedai žibintai automobiliams

Už DropShipping Mes turime KN/JAV/JK/AU/ES/PL/RU/BE/FR/IT sandėliai su pakankamai atsargų.Didmeninė Mes siūlome didmeninės kainos ir nemokamas greitas pristatymas, Jei jūs srityje nukritęs ar didmeninės pardavėjas,, prašome susisiekti su manimi.Mes norime užmegzti verslo santykius su jumis, remiantis abipusės naudos!!

Savybės:

*Puikiai atnaujinti, Stiprus Skverbiasi jėga

EV6 LED žibintų pasirinko 6000k vaiskiai balta skverbtis lietaus ir rūko dieną, taip pat Saugos ir patogiai .kurios atitinka jūsų dual siekti mados ir saugos.

*FOM ryškumas padidėjo 300%

Profesionalus automobilio apšvietimo testas yra FOM vertę, ne tik tiesiogiai projekcija ryškumas testą.Tai reiškia, kad šviesos poveikio diapazonas 50 metrų prieš transporto priemonę, 50 metrų į dešinę kelio pusę ir 75 metrų dešinėje kelio pusėje.

Kas yra FOM?FOM reikšmė pagal Europos ECE R112 standartas, ir priemonė saugiai ir veiksmingai ryškumo didinimo.

*Ne apakinti, tiksli, 3D modeliavimas, kaitinamosios nustatymo

Aišku, artimąsias cut-off linija yra puikus LED žibintų kvalifikuotu linija, užtikrinti, kad jums, kad "ne tik matosi, bet ir būti matomas."

*Kompaktiškas LED lustas išdėstymas, pilnas 3D griežtai modeliavimas tradicinės kaitrinės nustatymo

Be jokios lemputės pakeitimą, jūs galite kontroliuoti blizgesį veiksmingai, potencialiai pavojingų pašalinti.Atitinka halogeninių žibintų padėties nustatymo sistema, su vietoje šviesos šaltinius ir pačios lempos lizdas aukštumas.

*Išjungti šilumos išsklaidymo, ilgalaikis šviesus

Greitis iki 12000 aps. / sek protingas dažnio konversijos išjungti aušinimo sistemos ventiliatorius.

*360 laipsnių tikslumo šviesos tipas

Idealus LED lustas reikia šviesti tolygiai ant abiejų pusių horizontalios, sumažinti blizgesį, Nereikia gaišti pluošto, formavimo aiški ribinė linija ir ryškiai ir tolygiai saugos spindulį.

*Quick Start

Palyginti su Xenon šviesos rinkinys 4-5 sekundes pradėti laiko,R8 led žibintų šviesos daugiau, greitai, siekiant išvengti Įvairių staiga renginių, tokių kaip ratai į tamsų tunelį, kuris jums daugiau saugumo vairuojant.

Aprašymas:

*Kištuko Tipas: H7

*Lemputės Tipas: Vieno Spindulio / Didelis / Mažas Šviesos( Didelio ar Mažo spindulio priklauso nuo to, ką jūsų automobilio modelis, Jokių Aukšto pluošto ir artimąsias tuo pačiu metu),

*Apšvietimo Tipas: 3D 8 Pusių, LED Automobilių Žibintai

*LED Lustas: Super Šviesus SPT Žetonų (Daugiau Patvarus ir ryškiau nei ŠSD Lustai, yra labiau orientuoti pluošto technologija )

*Tarnavimo laikas: >50,000 val.

*Spindulių kampas: 360 laipsnių

*Jungtis: 360° Pasukti Metalo lizdas

*Galingumas : 110W

*Spalvos Temperatūra : 6000K±500K Balta

*Liumenų : 18000LM

*Darbinė Įtampa : DC 9-32 V (tinka 12 V, 24 V transporto)

*Šilumos Išsklaidymo Teorija : Aviacijos aliuminio 6063, 12000RPM Spartus Aušinimo Ventiliatorius.

*Viskas Viename Dizaino Žaisti ir Plug

Pakuotė:

2 x 8 Pusių LED Žibintų Lemputės

1 x Dėžutė

Pastaba:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai