Kalėdų Vonios Kilimai ir Kilimėliai Nustatyti 3Piece Atminties Putos Vonios Kilimėlis U-Formos Kontūras Dušas Kilimėlis, Ne Slydimo Absorbentas Tualeto Dangčio Dangtis

Kalėdų Vonios Kilimai ir Kilimėliai Nustatyti 3Piece Atminties Putos Vonios Kilimėlis U-Formos Kontūras Dušas Kilimėlis, Ne Slydimo Absorbentas Tualeto Dangčio Dangtis

w61992

Nauja

Yra sandėlyje

€11.74 €7.28
Vnt.

Žymos: putų vonia, dušas kilimėlis, putų kilimėlis, juoda palaidinė baltos apykaklės, vonios ir tualeto kilimėlis, vonios kilimėlis rinkinys, pusmėnulio formos vonios kilimėliai, mokestis saitą, christnas tualeto rinkinys, kalėdų słomianka, vonios kambario grindų.

Medžiaga: Poliesteris

3pcs Vonios kambarys, Kilimų: 1 stačiakampio formos vonios kilimėlis 45*75cm, 1 U-formos kilimėlis 37.5*45cm, 1 tualeto dangčio 35*45cm, 180*180 dušo užuolaidos

Proga ir multi-purpose: dekoratyvinis słomianka gali būti naudojamas po stalu ir miegamasis, vonios kambarys, vonia, virtuvė, vaikų kambarys, viešbutis, nakvynė, automobilių sėdynės, sofos, pagalvėlės ir kt.

Savybės:

- Mes priimti pažangi spausdinimo technologija, kad vaizdas kokybės kilimas aiškiau ir spalvos yra ryškios ir fadeless, kurį galima maišyti su bet esamų namų dekoro.

--kiekvieną kartą, kai jūs žingsnis kilimėlis, jūs galite mėgautis aukščiausios komforto.Kvėpuojantis Apačioje su Anti-Slydimo Gumos Taškus, išvengti judėjimo ir išvežimo.Jūs galite įdėti ją į jūsų vonios, virtuvės ar bet kur kitur, kur jums reikia jaukus žingsnis.

--Vandens absorbcija yra labai gerai, kai jūs stovite ant jo.Mašina galima skalbti šaltame su švelnia valymo priemone, greitai džiūsta, dėl būgniniai sausas žemos temperatūros.

- Ir jūs galite nusipirkti pačią temą dušo uždanga nuo manęs, bendradarbiauti naudoti daugiau gražus.

--Apdaila durų kilimėliai gali būti naudojami pagal lentelėje ir miegamasis, vonia, dušas, vonia, virtuvė, vaikų kambarys, viešbutis, nakvynė, automobilių sėdynės, sofa-lova, pagalvėlė, ir t.t.

Apie Mokėjimą

1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2.Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3.Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.RUSAI turi suteikti mums visą vardą, nes iš rusijos post politikos

Vežimas ir Pristatymas

1.www.poligon-1.lt Standartinis Pristatymas:Apie 10-35 Darbo Dienų atvykti

2.Singapore post : Apie 15-35 Darbo Dienų atvykti,

3.Kinija Paštu Oro Mail : Apie 15-90 Darbo Dienų atvykti.

4.DHL:Apie 5-15 Darbo Dienų atvykti

Apie Atsiliepimą

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Dėkojame už jūsų paramą ir suprasti!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai