Raketų Formos LED Neonas Pasirašyti Šviesos Kūrybos Naktį Šviesos Vestuvių Namo Šalis Dekoro Stalo Lempa Vaikas Dovanos Usb Stalo Lempos

Raketų Formos LED Neonas Pasirašyti Šviesos Kūrybos Naktį Šviesos Vestuvių Namo Šalis Dekoro Stalo Lempa Vaikas Dovanos Usb Stalo Lempos

w61880

Nauja

Yra sandėlyje

€8.86 €7.53
Vnt.

Žymos: šalis žibintai, žuvų kablys, led ženklas, neon, neoninės šviesos ženklas, custom neon, neoninis ženklas, mpow x5 anc, gamystye neoninis ženklas, moterų neoninis ženklas.

Kulka Taškų:

1、Namo Apdailai: Neoninės šviesos apšviesti jūsų namuose, pridėti romantiškas LED neon požymiai, kaip namų dekoracija.Sukuria romantišką atmosferą savo kambarį, ji labai tinka jūsų mažoji princesė ir princo.

2、Daugiau Spalvų ir Malonumo: Neono ženklais yra idealus akcentas, namų apdaila ar šalių, todėl paprastas gyvenimas, daugiau spalvingas ir įdomus.

3、Saugus ir Nekenksmingas: Neoninės šviesos yra pagamintas iš lankstaus silikono LED juostelės žibintai ir akrilo backplanes, todėl nėra reikalo nerimauti dėl perkaitimo, saugus ir nekenksmingas, ir nėra rizikos, stiklo žalą, nutekėjimo ar pavojingų medžiagų.

4、Paprasta Operacija: Toks Neon sienos lempa, tik reikia 3 AA tipo baterijų, kurios nėra įtrauktos į tiekimo apimtis, arba prijunkite USB sąsaja, paprasta operacija.

5、Geriausia Dovana: neoniniai šviesos gali būti naudojamas kaip gimtadienio, Valentino Dienos, Kalėdų dovanos šeimai, mėgėjams, draugės, mergaitės, vaikus ir pan.Neoninės šviesos ir ženklas yra plačiai naudojamas vestuvėms, bakalauro šalys, vestuviniai šalys, gimtadienio ir kitų iškilmių progomis.Vieta jūsų židinio arba lentelė kaip idealus akcentas.

Techniniai duomenys:

Lemputė karoliukai: 120 karoliukai (2835)

Dydis: vienpusiai reklaminiai apie 7*15MM / 0.28*0.59 colių

Tarnavimo laikas: 50.000 valandos Šviesos skilimas per 6 tūkst. per metus

Darbinė įtampa: DC4.5V

Maitinimas: USB arba 3 AA baterijos (neįtraukta)

Atsparus vandeniui klasė: IP65 (apsaugos nuo saulės/šaltas apsaugos, apsauga nuo lietaus)

Taikymo sritis: plačiai naudojami inžinerijos/outdoor/indoor/apželdinimas/koridorius/KTV/lubų gatvės kvantavimo/hotel.

Pakavimo Sąrašas:

Neoninis Apšvietimas*1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai