"PASIDARYK pats" Stiklinis Butelis Karpymo Turas Vyno, Alaus Stiklo Amatų Skulptūros Pjovimo Turėtojas Lengvai Balansinė Lengvi Įrankiai

"PASIDARYK pats" Stiklinis Butelis Karpymo Turas Vyno, Alaus Stiklo Amatų Skulptūros Pjovimo Turėtojas Lengvai Balansinė Lengvi Įrankiai

w61785

Nauja

Yra sandėlyje

€6.62 €4.57
Vnt.

Žymos: kompasas cutter, amatų alaus buteliai, lengvai stiklo cuter, stiklo plytelių pjovimo, cut diamond stiklo, elektroninių butelis cutter, stiklo vyno, amatų stiklo alaus, outillage, cutter malūnas.

Stiklinis Butelis Cutter Nustatyti Vyno, Alaus Buteliai Amato Skulptūros Pjovimo Staklės "PASIDARYK pats" Kūrinius Turėtojas

Ypatybė:

1. Supjaustyti labiausiai butelio formos: stiklinis butelis cutter yra įtaisytas reguliuojamas pjovimo head.By darbo su vikšriniai sistemą ir reguliuojami volai, ašmenys gali būti koreguojama, siekiant sumažinti dauguma butelio formos-apvalios, ovalo ar net kvadratas (kvadratas butelius reikia kai kurių praktikos) ir kliūtis.

2. Labiausiai tinka butelio dydis: stiklinis butelis pjovimo staklės gali būti lengvai nustatoma sumažinti platus, siauras, aukštas ir trumpas butelių.Reguliuojamo roletai gali būti išplėsta iki 5 cm pločio remti didelio kalibro buteliai, ir gali būti sumažintas iki 0,5 cm, kad tilptų mažų buteliukų.Į grįžtamą stabdymo tęsiasi pjovimo aukštis 13.5 cm ir traukiasi į 1 colio remti aukštų ir trumpas butelių.

3. Reguliuojamas takelio sistema: Mūsų stiklo pjovimo įrankis yra vadovas trasa, kuri gali lanksčiai reguliuoti pjovimo aukštį ir kampą, ir lengvai supjaustyti butelių įvairių dydžių ir formų.Koreguojant šį pjovimo įrankis yra paprastas-perkelti ašmenimis išilgai bėgių kelio ritinio ir/arba pakeisti takelių ritinio kad geriau atitiktų dydžio ir formos butelio.

4. Lengva naudoti: nesvarbu, Ar esate profesionalus stiklo pjovimo ar pradedantysis, per paprastą trijų žingsnių procesas (ir šiek tiek praktikos), šis pjoviklis gali lengvai sumažinti stiklo butelius ir praktinį meno kūrinius, kai perdirbta.Tai idealiai tinka priėmimo žvakidės, vyno taure, vėjo varpeliais, lempų gaubtai, vazos ir daug "PASIDARYK pats" projektai.

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: nerūdijančio plieno, medžio

Pjovimo dydis: 125*245mm/4.92*9.65"

Stilius:5 Ratai/3 Ratai

Veiksmas:

1. Įdiegti fiksuotojo pertvara ir ratus.Reguliuoti butelį iki norimo ilgio.

2. Atsargiai pasukti butelį 360 laipsnių kurti taškų linijos.

3. Vieta 2 guminiai žiedai ant abiejų pusių balas.

4. Lėtai supilkite naujas verdančio vandens, ant viso taškų linijos tarp 2 guminiai žiedai apie 30-40 sekundžių.

5. Po šviežiai verdančiu vandeniu, užpilkite dideliu kiekiu šalto vandens ant taškų linijos iš karto, kol butelis yra automatiškai atskiriami.

6. Smėlio kraštus su švitriniu popieriumi.

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Stiklo Cutter

2 X Sandpapers

2 X Pirštinės

6 X Guminiai Žiedai

1 X Pjovimo Galva

1 X Stiklo Skylę Atidarytuvas

1 X Stiklo Cutter

1 X Atsuktuvas

1 X Puodelio Šepetys

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai