320kg D60 dvipusės Gelbėjimo Magnetas Banką Atkūrimo Kėlimo Žvejybos Ir priimti Galingų Magnetų

320kg D60 dvipusės Gelbėjimo Magnetas Banką Atkūrimo Kėlimo Žvejybos Ir priimti Galingų Magnetų

w61757

Nauja

Yra sandėlyje

€15.06 €9.79
Vnt.

Žymos: auksinis retriveris, magnetas neodimis, magnetas metalo žvejybos, žvejybos magnetas 1000 kg, iman neodimio, magnetai neodium, d60 kauliukai, didelis gelbėjimo magnetas, žuvų žaidimas, magnetas žvejybos dvipusis.

Mūsų Parduotuvėje Paramos Dropshipping/Wholesalle Bendradarbiavimo, prašome leae pranešimą arba pridėti savo Wechat:13871998755.^_^~

Produkto informacija: Spalva: Sidabrinė

Dydis: 60mm

Medžiaga: Magnetas Funkcija:

[Optimalių glaisto]: Ni + Cu + Ni trijų sluoksnių danga.Geriausia danga suteikia žvilgesio ir rūdžių įrodymas, dengto plieno puodelio, kad apsaugo magnetas iš krekingo arba skilinėjimą.Magnetas dydis: 60 mm skersmuo x 30 mm storio.

[Plačiau]: žvejybos magnetas su įsprausti skylę ir akių varžtas labai tinka perdirbimui, įvairių geležies, kuriuose yra nikelio, medžiagų po vandeniu.Laipiojimo lynai yra puikus magnetas žvejybos, pabėgti, ledo laipiojimo pavara, priešgaisrinės gelbėjimo, gelbėjimo, pėsčiųjų, kempingas, žygiai, plaukiojimas ir daugiau.

[Labai patvarus]: Tai neodimio magnetinė jėga yra sutelkta tik ant dugno, o kitos trys kraštinės yra apsaugotas plieno puodeliai.Beveik nėra magnetinės jėgos ir magnetinė jėga, t.y. 10 kartų tūris pats magnetas.Priversti nuolat ir ilgą tarnavimo laiką.

(Dvipusės Galingas Neodimio Magnetas)- 60mm skersmens ir 30 mm storio ,dvipusis traukos jėga bus iki 661LBS(300 KG), visiškai.itin galingas magnetinis traukos jėga tiesiogiai Paspauskite ir tiesioginio traukti pagal puikios sąlygos.Specialiai magnetas žvejybos,Gelbėjimo.Vienas magnetas pateikti du kartus paviršiaus plotas sugauti tikslus.

(MULTI NAUDOTI)- galingas neodimio magnetas yra didelis magnetas žvejybos, kėlimo, kabo, priėmimas prašymų.Smagiai ieškoti prarastas lobis upių, ežerų, šulinių, kanalų ar tvenkinių.Ji taip pat gali naudoti turėti arba nustatyti savo sandėlyje, garaže ar kieme daiktų, pavyzdžiui, akių varžtas varžtai, kabliukai, tvirtinimo detalės, adsorbcija arba bet kur, kur jums reikia neįtikėtinai stiprus magnetas.

(Lengva Naudotis)- Vietoj įsprausti skylę išgyvena magnetas ir turintys rasti vienetų, kad žvejybos magnetas, tai lengva sumontuoti arba nesumontuoti kartu su akių varžtas varžtai tiesiai į plieno pagrindo.Tiesiog pridėti virvę, ir pradėti savo žvejybos lobis kelionę.

Pakuotė:

1 x Gelbėjimo Magnetas

1 x Žiedas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai