BEILI 1piece Profesinės Raudona Makiažo Šepetėliai Antakių intymios eyeshade teptuku sandariklio

BEILI 1piece Profesinės Raudona Makiažo Šepetėliai Antakių intymios eyeshade teptuku sandariklio

w6161

Nauja

Yra sandėlyje

€4.22 €2.74
Vnt.

Žymos: el šepetėliai, ovw, beili vyrai, voleliu, teptuku padengti, cosmet, makiažo šepetėlių rinkinys dėžutėje, bb kremas, maceup mac teptukų, teptuku makiažas, žalia raudona makiažo šepetėliai.

Vegan Draugiškas----Grynas Sintetinių Plaukų & Raudona Rankena,įpakavimas:1 vnt

BEILI #322 antakių - Tvarkingas šlaito dizaino, labai tinka antakių tipo.Jis gali būti naudojamas kontūras /color pildymo.

BEILI #233 makiažo/Skysta fondas

BEILI #226 fondas dėl akių raukšles /makiažo

BEILI #235 yra geras akių kontūras su ponio plaukų,minkštas ir švelnus

BEILI #102 fondas/makiažo ant veido,tankus plaukai

Kaip išvalyti jūsų makiažo šepetėliai?

Geriausias (ir labiausiai kruopščiai) metodas, valymo įrankių, reikia tik vandeniu ir švelniu muilu (reguliariai muilo formules gali išdžiūti teptuko šerių, ypač jeigu jie yra pagaminti iš natūralių plaukų) ar teptuku valiklis.Kaip ir natūralių ožkos plaukų, prašome naudoti lygiomis dalimis alyvuogių aliejaus sumaišyti su kūdikių šampūnas ir naudoti kūdikių kondicionierius po .Taip pat ne nuplaukite juos su vandeniu vyksta už barelį arba jis bus sugadinti jūsų šepečiai greitai .

Kaip jūs iš tikrųjų valyti šepetėliai?

Atlikite šių septynių žingsnių siurblys, geras-kaip-nauji šepetėliai ir maišytuvai.

1. Šlapias šeriai su drungnu vandeniu.

2. Vieta lašas makiažo teptuku valiklis ar muilo į delną.

3. Švelniai masažuokite patarimai šeriai jūsų delno.

4. Skalauti šeriai.

5. Squeeze out drėgmės perteklių švariu rankšluosčiu.

6. Pakeisti plaštakoje galvą.Taip pat galite pridėti aloe vera, o jų drėgnu pertvarkyti jų ir viskas veikia stebuklas išlaikyti plaukus vieta.

7. Tegul teptuku sausu savo šerių kabinti off krašto skaitiklis, taip leidžiant jai išdžiūti tinkamą formą.Niekada neleiskite savo šepečiai išdžiūti ant rankšluosčiu — šeriai gali tapti mildewed.

Vidurio plauti, nuolat pagrindo teptuku galvą nuo muilo ir vandens.Šereliai yra klijuojamos prie pagrindo, ir vandeniu ir detergentu gali sukelti klijų suirti ir šerių ateiti laisvi ir stogine.Nedžiovinkite vertikaliai — taip gali atsirasti vandens nutekėjimas į rėmelis [gabalas, kad prisijungia prie šerių, kad lazdelė], kuri taip pat bus atlaisvinti klijai ir sukelti šerių nuostolių.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai