Naujas Šokių Bateliai Profesinės Pramoginiai lotynų&Tango&Salsa ir Džiazas Moterų/Mergaičių/Merginų, 5/7cm Kulniukai Zomša Padas Patalpų Satin/PU

Naujas Šokių Bateliai Profesinės Pramoginiai lotynų&Tango&Salsa ir Džiazas Moterų/Mergaičių/Merginų, 5/7cm Kulniukai Zomša Padas Patalpų Satin/PU

w61394

Nauja

Yra sandėlyje

€24.82 €12.66
Vnt.

Žymos: adatos (stiletai) bateliai moterims, džiazo moteris, šviečia bateliai moterims, odiniai šokių bateliai weddiny, danc batų, batų tango, aukštakulniai moterims, skaidrus batai lotynų šokiai, vyrų salsa dance, Sneaker.

✿ Prašome pasirinkti tinkamą dydį pagal pėdos ilgį ir diagramos.

1. Plotis batai yra normalu.Gal batai nėra tinkami per plonas ar per daug riebalų pėsčiomis. 2. Yra apie 0.01 cm--0.2 cm vidutinis klaidas dydžio diagramos.Prašome apsvarstyti tai, kai užsakymo pateikimo. 3. Prašome išmatuoti savo pėdos ilgį pagal taip, kaip nurodyta toliau:

✿ Prabangus ir patogus Satin/PU yra geriausias pasirinkimas už kojos.

✿ Audinys yra minkštas ir blizga, pridedant spalvų jūsų šokius.

✿ Išskirtinį metalo sagtis dizaino, visiškai tekstūros, ne nyksta ir blizga, patogus, paprastas ir saugus. ✿ Galite reguliuoti sagtimi ant diržo taip, kad dirželis vėjai aplink koja stipriai.

✿ Minkštas padas yra pagaminti iš avies odos, turi gerą smūgio absorbcijos poveikis, gali apsaugoti kojas, tinka patalpų šokių.

✿ Apie 5cm/7cm aukšti kulniukai kreiptis į kiekvieną lygį praktika. ✿ Aukštos kokybės kulniukai padaryti savo šokį atrodo labiau elegantiškas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai