TX-960 Profesinės Požeminis Metalo Detektoriaus Paieškos Pinpointer Aukso Aptikti Lobių Medžiotojas Skaitytuvas

TX-960 Profesinės Požeminis Metalo Detektoriaus Paieškos Pinpointer Aukso Aptikti Lobių Medžiotojas Skaitytuvas

w61008

Nauja

Yra sandėlyje

€158.74 €125.41
Vnt.

Žymos: spyro, ar944, TX960, TIANXUN, detektorius, metalo, 6350 md, shrxy metalo dėklas, detektorius, metalo tx850, md9020c požeminis metalo detektorius, ieškoti metalo detektoriai..

Aprašymas:

Ačiū už jūsų pasirinkti mūsų profesionalūs požeminis metalo detektorius TX-960.Nesvarbu, ar esate patyręs arba pradedantysis, ši mašina puikiai tinka naudoti įvairių savo aptikti aplinkoje.Su Vienu paspaudimu operacija, TX-960 galių, su paliesti vieną mygtuką, lengvai prisitaiko žemės mineralų ir yra iš karto paruoštas pradėti ieškoti.

Naudojimas:

Aptikti metalinius daiktus palaidotas po žeme.Plačiai naudojamas saugumo patikrinimas, Archeologinių Tyrinėjimų, lauko lobis medžioklės, medžiagų tikrinti ir pan.

Ypatybė:

1,One-touch lengva operacija, nesvarbu, ar esate patyręs ar pradedantysis gali jį naudoti iš karto.

2, Gražaus dizaino, kad jūsų prietaisas yra visiškai skiriasi nuo kitų.

3, Aukšto Ryškumo LED Žibintuvėlis – Papildomos blykstės laikiklį už naktį, ieško, naudoti aukšto ryškumo LED žibintuvėlis.

4, 13" Vandeniui nelaidi paieškos ritė, galite leisti vartotojui ieškoti metalo vandenyje (duomenų valdytojo nėra atsparus vandeniui)

5, Tikslinės ID Legenda apie LCD ekranas—Veikia kartu su Tikslinės ID Žymeklį nurodyti taikinio tikėtina, tapatybę.Yra žodžiai, ir nuotraukas, kad parodyti, tikriausiai medžiagų: GELEŽIES, FOLIJA, 5 PROC., ALUM, CINKO, BULVARINIS, 25CENT, 50CENT+, tada padėti naudotojui perduoti ir nuspręsti, ar kasti sudegino tikslo patys.

6, VISŲ metalų ir Diskriminacijos rūšių pasirinkti, one-touch operacija, diskriminacija leidžia vartotojui ignoruoti šiukšles ir kitaip nepageidaujamų objektų viena-palieskite mygtuką, paprastas valdymas, galima patikrinti LCD ekranas aiškiai Rodo, kurios buvo pasirinktas arba atšaukiamas, pažymint atitinkamą žodį, LCD ekrane.

7,Monetos Gylio Indikatorius— gylis monetos, ar panašaus dydžio tikslas, nurodytas 2-colių žingsniu.Valyti virš taikinio paieškos ritė 1 colis iš dirvos gauti labiausiai tikslius rodmenis.

8. Baterijos Lygio Indikatorius—Rodo esamą baterijos įkrovimo būklę.Detektorių bus išlaikyti visą vykdymą, kol elementus reikia keisti.Pakeiskite baterijas, kai yra tik 1 segmentas likę.Galite tikėtis, kad daugiau nei 8hours nuolat dirba, priklausomai nuo baterijos tipo ir kokybės.Pasiekti ir pakeisti baterija 1*9V(6F22) ir stumkite dangtelį kontrolės būstą.Išimkite baterijas, kai TX-960 bus laikomi ilgiau nei 30 dienų.

9. Jautrumas Reguliuojamas—TX-960 turi daugiau kaip aštuoni (8) parametrų jautrumo, vartotojo koreguoti, kuriuos skirtingos aplinkos.

Produktai apima:

1 x Valdytojas

1 x Viršutinė Stiebo

1 x Paieškos Ritė & Kamieninės

1 x Sparno Riešutų & Kryžmine Galvute

1 x anglų Vadovas

1 x Ausinių

1 x Atlikti Maišelis

(1 x Tiksliai pasirinkti)

>>>Laivybos ir Perduodant, Dauguma prekių iš mūsų parduotuvės, būtų vežamos per 3working dienų nuo mokėjimo patikrinti www.poligon-1.lt, laivybos išlaidų kotiruojamos neapima papildomų mokesčių nuotolinio srityje išvardytų Express bendrovių.ETA(Atvykimo Laiką), rodomas sąrašas yra pateiktas laivybos kompanijų, tačiau tai negali būti priežastis, pristatymo atidėtas ginčų.Mes NEGALI būti atsakinga už bet kokį vėlavimą pristatymo metu, įskaitant, bet neapsiribojant muitinės pašto tikrinimas, strike, force majeure ir t. t.Rusijos pirkėjų buvo reikalaujama užpildyti vardas, pavardė; Brazilijos pirkėjai privalo išvykti CPF/CPNJ Skaičius; Čilės pirkėjai privalo išvykti VĖŽIOSE numerį. >>>Custom Muitas ir Mokesčiai Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. >>>Apie Grįžimą, Jei jūs gaunate prekės nėra aprašyta,prašome susisiekti su mumis per 7 dienas ir grąžinti prekę už tinkamą vieną.Jei jums gauti elementą DOA (žala, dėl atvykimo) ar defektų produktus, prašome susisiekti su mumis.Pakeisti arba grąžinti pinigus bus pasiūlyta po bendravimo.Kai kurios mažos vertės daiktai gali būti grąžinti.Visi NE-Pardavėjas Klaidą grįžta, laivybos ir tvarkymo mokestis būtų apie pirkėjo sąskaitą Visas grįžti produktai turėtų būti originalioje pakuotėje su visais priedais įtraukti. >>>Garantija Mes pasisakome už mūsų produktų, kad jūs visada kurioms!Norėdami tai įrodyti, mes siūlome NEMOKAMĄ Šešių MĖNESIŲ garantija.Prašome perskaityti šią svarbią informaciją, susijusią su Garantija Politikos.Mes orderio visi produktai turi būti be defektų medžiagų ar gamybos defektų, dėl kurių ne mažiau kaip 6 mėn. nuo pirkimo datos.Mes visiškai garantuoti klientams biržoje arba grąžinti pinigus per 7 darbo dienas jei prekės DOA (žalos atvykus).Garantija neapima normalus produktas gyvenime dėvėti-out, susidėvėjimo ar piktnaudžiavimo.Garantijos nėra taikomos sąlygos, atsirandančios nuo netinkamo naudojimo, piktnaudžiavimo, aplaidumo, nelaimingo atsitikimo, netinkamo taikymo, netinkamo įrengimo arba pakeitimo. >>>Atsiliepimų, Prašome Susisiekti su mumis pirmą, jei yra kokių nors problemų su mokėjimo, pristatymo ar produktų, gautų.Neigiamas grįžtamasis ryšys bus padaryti ne padėti išspręsti problemą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai