Rožinė Mascarillas Vienkartiniai 3 lydymo ir pūtimo būdu gautas sluoksnis facemask Kvėpuojantis Kaukė Su Elastinga Earband Kvėpuojantis Suaugusiųjų Burnos Kaukę

Rožinė Mascarillas Vienkartiniai 3 lydymo ir pūtimo būdu gautas sluoksnis facemask Kvėpuojantis Kaukė Su Elastinga Earband Kvėpuojantis Suaugusiųjų Burnos Kaukę

w60949

Nauja

Yra sandėlyje

€4.80
Vnt.

Žymos: vonios kambarys lietus, dsd, ffp2 kaukė, kaukė rožinė, 10 kw, ce ffp2, nano akučių, mascarillasfp2, veido kaukė rožinė, padengti molang.

Prašome būti maloniai prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

Apie Vienkartiniai Lydymo Ir Pūtimo Būdu Gautas Veido Kaukės: Pavadinimas:Vienkartiniai Lydymo Ir Pūtimo Būdu Gautas Veido Kaukė Medžiaga:68% neaustinių 32% lydymo ir pūtimo būdu gautas, PP Neaustinių Naudojimas:Blokuoti dulkėmis, dūmų, žiedadulkių,Anti-Dulkių ,Anti-bakterinės ir kt.Trijų sluoksnių apsaugoti: 68% neaustinių 32% lydymo ir pūtimo būdu gautas, PP Neaustinės +odos draugiškas neaustinės medžiagos Vidinis sluoksnis.kvėpuojantis komfortą Produkto savybės: 1. Naujas audinys, PP +lydymo ir pūtimo būdu gautas, minkštas ir aiškiai, patogus ir kvėpuojantis 2. Besiūliai privalomas procesas 3. Tris kartus dizaino, lengviau kvėpuoti ant veido 4. Plastinė nosies juostos, aliuminio-plastiko nosies juostelės, 5. Kelių sluoksnis apsaugos jūsų kvėpavimo takų sveikatai 6.Tinkamas sezonas: pavasaris, ruduo, žiema, vasara 7.Kaukė stilius: ausų tipas 8.Spalva: Mėlyna,Balta,Juoda,Rožinė 9.Dydis: vienas dydis Plastiškumą nosies tilto ruože, Paslėpti pusių apriboto nosies.daugiau tinka visiems veido tipams.Aukštos elastinga butas ausies dirželis.Nebus įtempkite ausis.Vidinis sluoksnis:oda-draugiškas neaustinės .minkštas ir patogus Sumažinti tikimybę, odos alergijas.Fizinio ultragarsinis suvirinimas.Užšifruotas suvirinimo taškas.Stipri ir patvari.Baudos kūrinys.Pakuotė: 50pcs/maišelį ar 50pcs/langelį ,,2500pcs/ctn, Kaip dėvėti kaukę: 1. Uždengti burną ir nosį, ir pakabinti du pusėje dirželiai ant ausų 2. Nustatyti tiltas nosies pagal forma, nosies, siekiant užkirsti kelią purvinas oro patekti. 3. Prašome traukti kaukė apatinio žandikaulio pristatyti trimatę kvėpuoti iš karto.Prašome būti maloniai prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai