Avatarcontrols 10W 900LM Smart Lemputė RGBW 6000K Tuya Wifi Led Lemputė E26/E27 Bazė Veikia su Alexa/ "google" pradinis

Avatarcontrols 10W 900LM Smart Lemputė RGBW 6000K Tuya Wifi Led Lemputė E26/E27 Bazė Veikia su Alexa/ "google" pradinis

w60782

Nauja

Yra sandėlyje

€9.17
Vnt.

Žymos: 5050 led raudona, namų smart, alfawise lizdas, rankų garsiakalbis, gosund smart plug, ampulės kameros wifi, mi pažangų garsiakalbį, led juostelė tuya, led tuya, ampulä-wifi nemokamai.

AvatarControls Smart LED Lemputės 10W

Avataras Kontrolės smart termometru leidžia jums sukurti individualų scenos savo prietaisus taip, kad jie paleisti, kaip jums patinka, leidžia patirti pažangesnį gyvenimo būdą.Jūs galite kontroliuoti savo žiburiai, kur esate, ir kada, set laikmatis, kitą ryškumą, spalvas, su pažangaus gyvybės app.

* AvatarControls App nuotolinio valdymo * Valdymo balsu(Alexa/ "Google" pradinis) * Sukurti grupę, visiems išmaniųjų lemputes * Palaiko tik 2.4 GHz "Wi-Fi" tinklo * Ilgas Tarnavimo Laikas Ir Energijos Taupymo

① :Nustatytą Grafiką Nustatyti šviesos ateiti ryte pabusti sklandžiai šviesos.Nustatyti šviesos išsijungia palaipsniui naktį, todėl jums niekada nereikės nerimauti, ar jums jau paliko bet šviesos. ② :Kontrolės Visos lemputės Jūsų Namuose Kontroliuoti visus savo šviesos, naudojant savo sumanaus telefono iš bet kur, bet kuriuo metu.Jungiasi prie namų wifi tinklą, ne stebulės reikia. ③ :Sukurti Atmosferą su Milijonus Spalvų Galite įrašyti savo mėgstamų spalvų ar scenos taip, kad jūs galite naudoti juos greitai kitą kartą.

④ :Energijos Taupymo Smart lemputės naudoja LED technologija, siekiant sumažinti savo energijos sąnaudas iki 80%.Jūs galite išjungti šviesas, net jei esate ne namuose.Jokių atliekų elektros energijos. ⑤ :Grupė Kontrolė Galite grupė-du ar daugiau lempučių jūsų namuose, kad galite perjungti juos įjungti ir išjungti tuo pat metu. ⑥ :Gyvinti arba Artimosios šviesos Palaiko iki 10W LED ryškumas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai