Gitara Wall Mount 5 vnt Gitara tvirtinimas Sienos Juoda Gitara Kablys Akustinių bangų Elektrinio Boso Gitara, ir Tt

Gitara Wall Mount 5 vnt Gitara tvirtinimas Sienos Juoda Gitara Kablys Akustinių bangų Elektrinio Boso Gitara, ir Tt

w60714

Nauja

Yra sandėlyje

€23.46 €13.14
Vnt.

Žymos: užuolaidų rėmelį, dėžutės gitaros pasiimti, bass electr, akių veidrodis, croco, gitara privalomi ir purfling, Gitaros Kaklo Plokštė, gitaros pasiimti mediniai, mandolina dirželis, geras sunglass.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

[ MULTI-FUNKCIJA PAKABA ]-- Gitara Sienos Pakaba Akustinių bangų Elektriniai Klasikinio Bosinė Gitara " Ukulėle Mandolina Pirtis ir daugiau.

[ PATEIKTI SAUGOS UŽTIKRINIMO MUZIKOS INSTRUMENTAI ] --Gitara Sienos pakaba Giliai "U" lopšio dizainas apsaugo gitarą nuo netinkamai įdėtas į kabyklos,bus užtikrinti, kad jūsų gitara niekada iškristi.pakabos swivel laisvai ant sienos stovas, kuris leidžia gitara rasti savo svorio centras - mažiau streso ant kaklo.

[VIENAS DYDIS TINKA VISIEMS]jungą dizainas šio gitara sieninis laikiklis yra lengvai pasukti šiek tiek, kad tilptų ne simetriškai headstocks.Pakabos yra tvirtas ir gerai kamšalu apsaugoti apdaila gitara galva.

Jei turite gitara, kad jums patinka, pakabinti juos su tai.Nereikia tiesiog leiskite jai nustatyti aplink ant grindų ar sofos.Tai yra puikus būdas rodyti ir saugiai apsaugoti savo gitara nuo daed.

Spalva:Juoda

Medžiagos:Metalas + Medvilnė

Dydis:100x115x5mm

Pakuotės Turinys:

5 * Gitaros Laikiklis(su Montavimo Priedai)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai