SENANA Lūpų Balzamas Augalų Ekstraktas Vidutinio Drėgmės Drėkinamasis Maitinamasis Lūpų Nekaunīgi Pašalinti Negyvas Odos Šveitimas Lūpų Linijas, Lūpų Priežiūra

SENANA Lūpų Balzamas Augalų Ekstraktas Vidutinio Drėgmės Drėkinamasis Maitinamasis Lūpų Nekaunīgi Pašalinti Negyvas Odos Šveitimas Lūpų Linijas, Lūpų Priežiūra

w60441

Nauja

Yra sandėlyje

€7.76 €3.11
Vnt.

Žymos: vyrų lūpų balzamas, lūpų blizgesys, lūpų gyvis, lūpų drūtas, menopauzė, lūpų, tatuiruotė, žalioji arbata veido mack, korėjos lius balzamas, lūpų dažai padėklų, saldymedžio miltelių.

SENANA Gamtos Augalų Lūpų Balzamas Drėkina, Sočiai Anti-džiovinimo Lūpų Nekaunīgi Pašalinti Negyvas Odos Šveitimas Lūpų Linijas, Lūpų Makiažas

▶ Produkto pavadinimas: Lengvas ir Maitina Lūpų dažai ▶ Specifikacija: 1piece*3,8 g ▶ Privalumai: 1. Maitina lūpų. 2. Spalvos lūpos yra natūralios. 3. Ji taip pat gali būti taikoma tiesiogiai prieš priimant į viršų.

★ Maitinamasis lūpų negalima pamiršti

▶ Maitina ir drėkina lūpas. ▶ Priežiūros natūralią lūpų spalvą, prieš priimant iki ▶ Lengvas ir Maitina Lūpų Produkto pavadinimas: Lengvas ir Maitina Lūpų dažai Specifikacija: 1piece*3,8 g Tinka crowed: vyras ir moteris Nauda: Maitina lūpų.Spalvos lūpos yra natūralios.Ji taip pat gali būti taikoma tiesiogiai prieš priimant į viršų.

★ Taikant vieną sluoksnį, maitina mažiausiai 6 valandas

▶ Taikyti daugiau sluoksniai gali pašalinti negyvas odos ant lūpų 1. Remonto lūpų kasdien: Saugo, maitina pritaikius vieną sluoksnį. 2. Taikant dviejų sluoksnių, prieš miegą: gali suminkštinti ir pašalinti negyvų odos ant lūpų. 3. Maitina ir taikyti pamatų iki priėmimo iki: Šlapias du lūpų ir standout, kad lūpų dažai.

★ Giliai maitina ir lūpų priežiūra

▶ Laikyti jį naudoti ir prižiūrėti rožinis ir švelnus lūpų

★ SPA-klasės lūpų gydymas

▶ Laikyti vandenyje ilgą laiką ▶ Maitina dvigubai ir giliai remonto lūpų ir negyvas odos 1. Mineralinės Alyvos Spreadability yra labai gera ir gali būti nustumta ant odos.Apsaugos sluoksnis gali būti suformuotas, kurie gali užkirsti kelią drėgmės praradimo, žaisti funkciją, drėkina ir maitina odą, ir palaikyti vandeningas lūpų, bet kuriuo metu. 2. Cocos Nucifera Nuraminti sumišimą sausas lūpas,Kad lūpų oda sunkiau ir sunkiau. 3. Tokoferolis Kova su oksidacijos ir pašalinti laisvųjų radikalų,Žaisti funkciją, vėlesnis senescence.

★ Bandymo, lūpų, gali būti maitinamas 6 valandas.

▶ Atrodo teisingiau ir atitinka visus complexions.Prieš: Lūpų raukšles & peel matyt Po: Lūpų raukšles & atleisti šveitimas

★ Išspręsti lūpų problemas, pritaikius jį

▶ Atrodo teisingiau pritaikius vieną sluoksnį ir neturi būti įstrigo po to, kai taikant daugiau sluoksnių 1. Taikoma retai Maitina iš karto Geltona oda tampa baltos spalvos lengvai. 2. Taikyti daugiau sluoksnių Lūpų dažai yra sočiai, bet ne sausas.Du lūpos tampa seksualesnis.

★ Lūpų nereikia sušlapti bet kuriuo metu

▶ Jis gali būti atliekamas bet kurioje vietoje bet kuriuo metu 1. Parengti vieną biure Oro ir rudenį, ir žiemą, yra sausa.Maitina dvi drėkinimo lūpas iš karto. 2. Prieš pažintys, taikyti fondas su lūpų dažai Taikyti pamatų iki priėmimo į viršų, Neįvykdyti lūpų dažai suteikia jums daugiau gražių metu pažintys. 3. Koncentratas remontas prieš miega Taikyti daugiau sluoksnių, prieš miegą,Remontas sausas ir krekingo lūpų raukšles,Pateikti vandeningas ir sklandžiai lūpų.

★ Produktų ekranas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai