10vnt Didelio Tikslumo Plunksna, skirta "iPhone", "iPad" Planšetiniuose kompiuteriuose, "Samsung" Galaxy "Xiaomi" Huawei " Telefonai ir Kitos Talpinė Jutikliniu Ekranu

10vnt Didelio Tikslumo Plunksna, skirta "iPhone", "iPad" Planšetiniuose kompiuteriuose, "Samsung" Galaxy "Xiaomi" Huawei " Telefonai ir Kitos Talpinė Jutikliniu Ekranu

w60417

Nauja

Yra sandėlyje

€4.21 €3.20
Vnt.

Žymos: xiaomi tablet lt, capacitive stylus brėžinys, dažų tabletę "samsung", piniginės "iphone" parkeris, super capacitator, byla ipad klaviatūra, lašas pen, diržo paslaptis, stylet, pen tablet stylus.

Patarimai prieš Kad:

1. Prašome dar kartą patvirtinti savo vardą, pavardę ( ypač rusijos draugai), adresas(Gatvė, Miestas, rajonas, Šalis), pašto kodą, telefono numerį, prieš užsakymą.

2. Jei jums nepavyko gauti pakuotės po 50 laivybos dienas ( Išskyrus Švenčių ir poilsio dienas, Specialių Renginių - pavyzdžiui, Stichinių Nelaimių , Streikas ir tt ), mes pasirūpinsime kitą naują paketą arba grąžinti už pilną pinigų.Prašome neatidaryti ginčo per 50 dienų !Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą !

10vnt Didelio Tikslumo Universalus Plunksna, skirta "iPhone", "iPad" Planšetiniuose kompiuteriuose, "Samsung" Galaxy " Xiaomi & Visus Kitus Talpinė Jutikliniu Ekranu

Techniniai Duomenys

【Geriau Nei Piršto】aukštos kokybės ir itin jautrus stylus pen gali būti sklandžiai naudoti bet ekranus skaitmeninių produktų, reaguoja kaip pirštu paliesti. 【 Puikus 】 Žaidimai, Raštu ar tiesiog Naršyti Telefonas / Tabletę.

【 Puikus 】 ponios iš ten, kurie turi savo nagai, padaryta

【 Puikus 】 tų, kurie nenori imtis savo pirštines per šaltą dieną. 【Anti-scratch Gumos Patarimas】Mūsų stylus patarimas buvo pagaminti iš minkštos gumos, užtikrina sklandų piešimo ir rašymo patirtį su sensoriniu ekranu, taip pat apsaugoti ekraną nuo nulio ir laikyti jokių pirštų atspaudų. 【Lengva Atlikti】Jis yra lengvas ir kompaktiškas įrašą dizainas, lengva nešiotis bet kur, karpymas kišenėje, iPad, dienoraštis, knygos ir kt. 【Universalus Capacitive Stylus】 100% suderinama su visais capacitive jutiklinis ekranas prietaisų, tokių kaip "iPad", "iPhone", planšetiniuose kompiuteriuose, "Samsung " galaxy", "kindle" ir pan. 【Pasidalinti su Savo Šeima Ir Draugais】 galite pasidalinti šį pieštuką su draugais ar šeima.PASTABA: Jei patarimas dėl savo plunksna iškrenta, jūs galite pabandyti įsukite atgal.

Paketas apima : 10 x Stylus (Jei reikia didelio kiekio, prašome susisiekti su mumis dėl palankios kainos)

Produktų Ekranas:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai