1Pcs Nešiojamų Pripučiamą Juosmens atrama Apatinės Nugaros Pagalvėlės, Pagalvės - Biuro Kėdė ir Automobilių Sėdimojo Nervo Skausmo

1Pcs Nešiojamų Pripučiamą Juosmens atrama Apatinės Nugaros Pagalvėlės, Pagalvės - Biuro Kėdė ir Automobilių Sėdimojo Nervo Skausmo

w60329

Nauja

Yra sandėlyje

€24.61 €14.77
Vnt.

Žymos: elektrinės sienų masažo pagalvė, skausmas, susprogdinti sofa, Pagalvėlė, ortopedinė kėdė akių, elektriniai šilumos pagalvė, biuro darbo kėdė, ergonominių, oro akvariumas siurblio, kėdė lytis, kėdė akių.

RM17744605848617739 Funkcijų

1. Pripučiamos konstrukcijos, lengva nešiotis ir patogu naudoti.

2. Skalbti, ir ilgalaikio perdirbti.

3. Su fiksavimo diržais dizaino, tai gali būti nustatyta tiesiogiai ant sėdynės naudoti.Mūsų reguliuojami diržai gali būti pritvirtinti sandariai atlošas, kad jūsų pagalvę lieka norimą vietą ir nepriklauso ar slydimo žemyn stalo kėdės.

4. Taikoma plačiai.Jis gali būti naudojamas visiems pacientams, sergantiems juosmens išsiblaškymas ir juosmens skausmas dėl sėdimas.Ji gali padėti savo juosmens ir teisingą mūsų sėdi laikysena atleisti mūsų juosmens skausmas.

5. Aukštos kokybės medžiagos.Pagalvėlė branduolys yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų TPU aukšto slėgio oro pagalvė, kuris yra netoksiškas, bekvapis ir patvarus.Pagalvėlė kailis yra pagamintas iš aukštos kokybės orui tinklelio, kuris yra nekenksminga aplinkai ir netoksiškas ir patogus valyti.

【Lengva Atlikti】Po defliatorių, jį galima sulankstyti į saugojimo krepšys mes teikiame.Su dydžio, tik 30 * 20 * 7cm(11.8*7.8*2.7 colių), ji yra labai lengva atlikti, įsidėjęs į mūsų krepšį.Dydis nuo pripučiamos yra 40*30 cm(15.7*11.8 colių).

【Vadovas Infliacija / Defliacija】 Mes galime nustatyti, oro kiekis imamas į pagalvę, kai išpūsti pagal savo poreikius, kad mums manote labiausiai patogiai.

【Lengva Valyti】pagalvėlių, kailis gali būti nuimtas, kad būtų švarus, kuriuos mes rekomenduojame rankų plovimas.Išardymas metodas, kaip po:1.Pašalinti visą pripučiami vamzdelis;2.Atidaryti užtrauktuką pašalinti kailis.

【Sumažinti Juosmens Skausmas】 Ilgas sėdimas bus sukelti juosmens deformacija ir juosmens skausmo problema, todėl Tcare Pripučiamą Juosmens atrama Pagalvėlė yra geriausias pasirinkimas biuro darbuotojas, vairuotojas, ir keleivis, ir kt.

【Ergonmic Dizainas, Specialiai skirta Nugaros Skausmas】- Dėl mūsų universaliųjų kontūrinis struktūrą, mūsų nugaros atrama, pagalvėlės gali būti įdėtas bet kur palei atlošo už kaklo, viršutinės, vidurinės, krūtinės ar juosmens ir stuburo skausmą.Naudokite šią atlošas kaip laikysenos korektorius, padėti derinti ir sumažinti slėgio vairuojant savo automobilį, ar sėdint ant jūsų biuro kėdė darbe.Idealiai tinka žaidėjus, sunkvežimio vairuotojas, pagyvenusių žmonių, vyrų ar moterų.

Pastaba: Kadangi šis produktas yra pripučiami, oro pression ne mažiau kaip oro pression viduje įmontuotą oro pagalvių.Ji bus lėtai, deflate su slėgio, kaip balionas, ir neįmanoma išlaikyti visiškai užpildyti ilgą laiką.Todėl, jei į oro pagalvės yra ne visiškai po kelių valandų suspaudimo naudojimo metu, tai normalu ir ji tiesiog turi būti pripūstos dar kartą.

Prašome suprasti, kad tai yra fizinė problema, o ne kokybės produkto išleidimo.

Pakavimo sąrašas:

1 * pripučiami juosmens pagalvėlės

1 * saugojimo krepšys

RM17744605848617741

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai