Rotango Apvalus Veidrodis Rėmo Pynimo Amatų Gėlių Foto Rėmelis Sienos Kabo Veidrodis, Rėmas Pakabukas Kambarį Miegamojo Puošmena

Rotango Apvalus Veidrodis Rėmo Pynimo Amatų Gėlių Foto Rėmelis Sienos Kabo Veidrodis, Rėmas Pakabukas Kambarį Miegamojo Puošmena

w59974

Nauja

Yra sandėlyje

€26.55 €14.60
Vnt.

Žymos: auksinės gėlės foto rėmelis, veidrodis kristalų sienos karkasas, vaikai audimo rėmelį, rėmas ls, nuotrauka kabo klipai, string l, p rėmelį, veidrodis vytelių, 20 nuotrauka klipai, string, magic mirror paveikslų rėmai, wodden veidrodis foto rėmelis.

Savybės :

Natūralių Medžiagų: Prisitaikyti prie dabartinės tendencijos, naudojant natūralias medžiagas, geometriniai piešiniai, retro įkvėpimo ir neutralios spalvos rotango dizainas, bekvapis, stiprus, nėra lengva sugadinti.

Paprasta Šiaurės Stilius: Ji yra labai paprasta Šiaurės stiliaus, naudojant natūralius elementus, grąžinti gyvenimą į gamtą ir ramybę.Rankomis austi rotango produktai gali būti naudojami bet kurioje kambario ar kartu su kitais veidrodžius sukurti teminius sienos.

Kokybiškos Medžiagos: vaizdo yra aiškus ir natūralus, ne lengvai oksiduojasi, nėra lengva rūdžių, rotango dizainas, beskonis, stiprus ir nėra lengva sugadinti.

Sutaupyti Vietos ir Gražus: Pakabinti ant sienos be užima vietos.Aukštos raiškos sidabro veidrodis padaro vaizdą aiškiau, patogiau naudoti, ir nušviečia jūsų grožį.

Stiklo, Veidrodžio Dalis: Flotacinio stiklo, lygus veidrodinis vaizdas be iškraipymų.Diegimo metu, atkreipti dėmesį į tai, ar stiklas yra pažeista ir nekenkia odai.

Valymas ir Priežiūra: Tiesiog nuvalykite produktą su minkštu drėgnu skudurėliu.

Taikymo sritis: Tinka visų countertops, tinka jūsų interjerui, studija, studiją, šalis, ir t. t., padaryti jūsų gyvenimą daugiau skoninga.

Pakavimo Sąrašas:

Rotango Sienos Veidrodis*1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai