Senas paauglių audiniu vystyklai suaugusiems sauskelnių kišenę nelaikymas vandeniui daugkartinio naudojimo kojos gussets įterpti ABDL amžiaus vaidmuo žaisti kostiumas

Senas paauglių audiniu vystyklai suaugusiems sauskelnių kišenę nelaikymas vandeniui daugkartinio naudojimo kojos gussets įterpti ABDL amžiaus vaidmuo žaisti kostiumas

w59684

Nauja

Yra sandėlyje

€26.15 €15.95
Vnt.

Žymos: vystyklų pvc, suaugusiųjų deco žindukas, abdl suaugusiųjų vystyklų, abdl, suaugusiųjų sauskelnių, abdl vystyklų, kūdikių vystyklų, mokymo kelnės suaugusieji, abdl suaugusiųjų šlapimo nelaikymas, suaugusiųjų audiniu vystyklų.

medžiaga vystyklų suaugusiems

Medžiaga: Poliesteris Tarpsluoksnio: Elastinga vandeniui atsparus TPU filmas Pamušalas: matinio audinio Tvirtinimo būdas: "Velcro" Dydis reguliavimo metodas: "Velcro" ir akimirksniu Pagrindinė struktūra ir instrukcijos 1. Šis produktas yra sudarytas iš trijų sluoksnių dizaino ir struktūros.Vidinis paviršius išorinis sluoksnis (veido audiniai) yra sudėtinis, elastinga vandeniui atsparus TPU filmas, kuris turi didelio elastingumo ir atsparumo tempimui, gero lankstumo, galima plauti daug kartų be deformacijos ir žalos, ir turi vandeniui ir kvėpuojanti plėvelė.Išvengti nutekėjimo iš šlapimo. 2. Vidinis sluoksnis (pamušalas) yra napped audinio, su gera vandens absorbcija.Kai suaugęs urinates, šlapimo bus greitai absorbuotas per vidinį medžiaga (vidurinis sluoksnis) prie kintančių trinkelėmis.Audinys, kuris paliečia suaugusio žmogaus odos, tik yra šiek tiek drėgna jausmas. (Skirtingai nuo bendrosios vieno sluoksnio vystyklai + sauskelnes, vystyklai be vidinio sluoksnio dizainas, sugeriančios sauskelnės yra naudojamas, kai suaugusieji šlapintis tiesioginio kontakto su oda) 3. Vidinis audinys iš vystyklų yra nugaros juosmens absorbentas mygtukai, kurie gali būti įdedama viduje padas negali išeiti per suaugusiųjų veiklą.Absorbciniu vystyklų gali būti lengvai paimtas iš vystyklų skalbimo ir džiovinimo, labai sutrumpina džiovinimo laiką 4. Minkštos kojų rėmas yra sandariai uždarytas į kelio pusėje nutekėjimo iš šlapimo 5. Yra multi-lygio reguliavimo sagtys ant juosmens ir priekyje gabalas, kurį galima lengvai pritaikyti įvairių dydžių, labai pagerinti tarnavimo Atkreipkite dėmesį, kad: 1. Šis kūdikis yra tik kaina vystyklai, be vystyklai/pagalvėlės. 2. Kelnės turi būti naudojama keitimas pagalvėlės ar kita absorbuojančia priedai.Kaina neįeina keitimas pagalvėlės.Galite pasirinkti, kad atitiktų mūsų vystyklų intarpai ar pirkti kita absorbuojančia priedai sau.Jūs netgi galite naudoti seną rankšluosčiai, kad savo keitimas pagalvėlės.Stipresnis absorbciniu, tuo geriau. 3. Jeigu vartotojas yra tik šlapimo nelaikymas, prašome įdėti absorbciniu priedų į kišenę.Pamušalas turi funkcija greitai prasiskverbti šlapimo ir saugo paviršių sausa (tik tuo atveju, kai jis nėra prisotintas vandens absorbcijos); jeigu vartotojas yra taip pat šlapimo nelaikantiems, tada Prašome ne įdėti keitimas pad į kišenę ir padėkite jį ant gleivinės prieš jį dėvėti, todėl, jei vystyklų yra nešvarūs, galite keisti tik keičiant trinkelėmis.

Dydis

XS: Liemens apimtis 50-80cm, tarpkojo ilgis 29cm S: Liemens apimtis 75-110cm, tarpkojo ilgis 34cm M: Liemens apimtis 80-125cm, tarpkojo ilgis 37cm L: Liemens apimtis 90-150cm, tarpkojo ilgis 40cm

Konstrukcijos Ypatybės

A: Aukštos kokybės Velcro juosmens apimtis gali būti koreguojama savavališkai, kuris yra patogiau naudoti.B: vidinis paviršius išorinis sluoksnis (veido audiniai) yra sudėtinis, elastinga vandeniui atsparus TPU filmas, kuris turi didelio elastingumo ir atsparumo tempimui, gero lankstumo, galima plauti daug kartų be deformacijos ir žalos, ir turi vandeniui ir kvėpuojanti plėvelė, siekiant išvengti šlapimo nuo jų poveikio.

C: vidinis sluoksnis yra matinio audinio, kurios turi gerą vandens absorbciją.Šlapimo bus greitai praeiti pro vidinio audiniu vystyklų įterpti viduryje sluoksnis.Audinys, kuris paliečia suaugusiųjų odos, tik yra šiek tiek drėgna jausmas.Atkreipkite dėmesį, kad kainos šią nuorodą neįeina kaina vystyklų įterpti ir turi būti perkamas atskirai.Prašome kreiptis į klientų aptarnavimo centrą, kad gauti nuorodą vystyklų įterpti, ačiū.

D: Aukštos kokybės "Velcro", minkštas ir nesusiję, ilgesnis tarnavimo laikas.

E: Didelis atvėrimo, patogus vystyklų dangos, ir išorinis sudėtinių vandeniui membrana nebus ištekėti.

F: unikalus snap mygtuką dizainas, galima reguliuoti dydį tarpkojo ir kojos, siekiant išvengti kojų nuo pernelyg trumpas arba per laisvi.

Nuotraukas rodyti išsamią informaciją vystyklų

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai