36 Modelius ir 6 Spalvų Sluoksnių, 3 Darbo Režimai 100W RGB Šalis, Apšvietimas DJ Disco Lempa LED Lazerinis Projektorius, Garso Valdymo

36 Modelius ir 6 Spalvų Sluoksnių, 3 Darbo Režimai 100W RGB Šalis, Apšvietimas DJ Disco Lempa LED Lazerinis Projektorius, Garso Valdymo

w59635

Nauja

Yra sandėlyje

€21.80 €19.18
Vnt.

Žymos: disco lazeris, kamuolys diskoteka, šalis žibintai, rgb lazerių app, dj lazeriu, laisvų rankų įranga numark, lazerių šou dj, kontrolės dmx, dmx lazeriu, dj mikšeris.

Ypatybė:

- Ji turi 3 objektyvai, 36 modelius ir 6 spalvų sluoksnių.Šis derinys kelis efektus sukuria daugiau trimatis, kad bus, kad jūsų pasaulis tobulas.

Šalies šviesos turi tris šviesos deriniai (raudonos, žalios, raudonos ir žalios spalvos) ir šešių spalvų sluoksnių (raudona, žalia, mėlyna, raudona ir žalia, raudona ir mėlyna, mėlyna ir žalia).Šviesos ir fonas gali būti įjungtas arba išjungtas, kiek reikia.Puikus derinys daro naktį daugiau spalvinga.

- Jis gali persijungti tarp 3 darbo režimai (Auto/Garso/Flash), nuotolinio valdymo pulteliu arba rankiniu būdu.Automatinis (spalva pasikeičia automatiškai, sukurti romantišką ir atsipalaidavęs), garso valdymo (pakeisti spalvą pagal muzika), (spalva atsiranda ir išnyksta greitai).

- Aliuminio lydinio konstrukcija, įmontuotas aušinimo ventiliatorius, montavimo laikiklis su sģdynģs laikiklis, lengva naudoti, taip pat gali būti paguldytas, kabo, invertuotas.

Produkto Specifikacijos:

- Produkto išvaizda spalva: juoda

- Produkto savybės: valdymas balsu, savaeigiai, stroboskopinio, programos konversijos greitis reguliuojamas greitai ir lėtai

- Kredito reitingas: 90-240V

- Lazerių spalvos: raudona, žalia,

- Šviesos šaltinio galia: raudona lemputė 100W žalia šviesa 50W

- Aušinimo sistema: ventiliatorius, priverstinis aušinimo sistema

- Darbo aplinka: uždaras

- Šviesos šaltinio tipas: lazerinis

- Šviesos šaltinio galia: 100 (W)

- Įtampa: 5 V)

- Pagrindinės taikymo sritis: šokių salė, diskoteka, baras, šaliai

- Dydis:9*5*12cm

Paketas Apima:

1X Lazerio Scenos Šviesos

1X Instrukcija

1X Priedai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai