Skiboard Mini Slidinėjimo Skate Snowblades Lauko Snieglenčių Sniego Peilį Žiemą Slidės, Rogės, Lauko Slidinėjimo Priemonės Vaikams Dovanų

Skiboard Mini Slidinėjimo Skate Snowblades Lauko Snieglenčių Sniego Peilį Žiemą Slidės, Rogės, Lauko Slidinėjimo Priemonės Vaikams Dovanų

w58968

Nauja

Yra sandėlyje

€21.09 €16.03
Vnt.

Žymos: pro slidinėjimas, rogės, sniegas, mini skate slidinėjimo, kalno snieglenčių, moterų snowshoes, profesionalus sniego skate, pačiūžas pačiūžos, sci snieglenčių paieška, snieglenčių dirželis, automobilių sniegas.

Savybės

1. Naujas klesti žiemos sportas.Derinys slidinėjimas ir čiuožimas.Slidinėjimo batų priedus, kurie savo ruožtu savo batus į mini slidės!

2. Snowfeet pridėti teisę į savo žiemos batai ar snieglenčių batai.Reguliuojami apkaustai leidžia jums pridėti Snowfeet jokių batų.Vienas dydis tinka visiems.

3. Jie tilptų į bet kokį maišelį, todėl galite nešiotis juos visur.Jums nereikia slidinėjimo batai, arba bet kokia kita sunki ir brangi įranga.

4. Pagaminta Europoje.Revoliucinė patentuota apdovanojimą pelnęs dizainas.Snowfeet yra pagaminti iš labai tvirtos stiklo pluošto sustiprinta medžiaga.Metalo slidinėjimo kraštai leidžia lengvai sustabdyti.

5. Naudokite juos į pakalnę ant trasos, snow parkai, ant pėsčiųjų takai, arba tiesiog smagiai savo vietos sankach hill ar savo kieme.

Specifikacija

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Dydis: Nemokamai Dydis

Komplektą Sudaro:

1 x Mini Slidinėjimo Pačiūžos

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai