155cm Ilgio Lanksčios Šaldytuvas Šlapiu Teptuku Šaldytuvas Valymo Priemonė

155cm Ilgio Lanksčios Šaldytuvas Šlapiu Teptuku Šaldytuvas Valymo Priemonė

w58430

Nauja

Yra sandėlyje

€3.63 €2.00
Vnt.

Žymos: šaldymo priemonė, džiovintuvas korp, švarus vamzdis, teptuku vamzdis, šepetys valyti, švarus šaldytuvas, teptuku vamzdis, teptuku ilgai, korp spąstus, cleaner drenažo vamzdis.

[xlmodel]-[custom]-[38590]

[xlmodel]-[custom]-[38590]

[xlmodel]-[custom]-[38590]

[xlmodel]-[custom]-[38590]

Kiekvienas, kuris bandė valymas vandens vamzdžiai žino, kad ji yra sunkiau kruopščiai išvalyti viduje žarna.Gerai, nebėra!Jei jums turėjo pakankamai užteršti žarnos ir pakeisti juos reguliariai, jums reikia šį Ilgai, Lanksčius Vamzdžius, Teptukas baigti šių bėdų.

PAGRINDINĖS SAVYBĖS

Saugo Jūsų Žarnos Bakterijos-laisvai

Valymas jūsų šaldytuve nutekėjimo ir kitų ilgio vamzdžiai pašalinti bakterijas ir dėmių susidarymą, todėl jie nėra užteršti jūsų žarnos, maisto produktų, ir prekių, kurių Lanksti Šlapiu Teptuku Valiklis.

Padidina Maisto Skonį

Naudojant šį šepetėlį padidina maisto produktų skonį, nes dėmes ir bakterijas didėjimas nereiškia, kad ją į savo šaldytuvai ir maisto

Lanksčios ir Minkštos

Vamzdinės formos šepetėliu vieną galą ir kilpa pabaigoje dėl kitų; Nailono šeriai švelniai krūmynai toli bakterijų ir dėmių susidarymą, nepažeidus vamzdžius; veikia ant bet kokio paviršiaus medžiagos (vario, vinilo, plastiko vamzdžiai programos).

Gauti Šių Nepatogu Kampų

Vamzdis šepetys lankstus, kad net dirbti su lenktas vamzdelis (kampu mažiau kaip 90 laipsnių).Nailono šeriai surinkti ir pašalinti į kanalizaciją, maisto, riebalų susikaupimo, ir šiukšles; pakankamai tvirtos, ilgalaikiam naudojimui.

Paprastas Valdymas

Pašarų lankstaus kotelio (teptuku pabaigoje pirmą kartą) į vamzdžius ir švelniai krūmynai viduje, o darbo teptuku atgal.Lanksti dar tvirtas viela-kūno gyvatės savo kelią per lengvai ir eina giliai į bet nutekėjimo.

Ilgis: 155cm

Šepetėlių ilgis: 6cm

PAKUOTĖS TURINYS

1 Ilgo Lankstaus Šaldytuvas Šlapiu Teptuku

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[38589]

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai