Ketaus Non-stick grill keptuvė 30 cm Keptuvėje Dujų Indukcinės Viryklės Kiaušinių Blynas Puodą Virtuvė ir valgomasis Įrankiai, Virtuvės reikmenys

Ketaus Non-stick grill keptuvė 30 cm Keptuvėje Dujų Indukcinės Viryklės Kiaušinių Blynas Puodą Virtuvė ir valgomasis Įrankiai, Virtuvės reikmenys

w58322

Nauja

Yra sandėlyje

€70.93
Vnt.

Žymos: ios akmenslydis geležies, ketaus wok, ketaus puodą, ketaus ovalo formos lėkštę, casserol, ketaus wok, ketaus puodą kojos, ketaus cocotte, stick vaikščioti, escurreplatos cocina.

Ketaus, kuris yra padengtas apsauginis sluoksnis yra vadinamas (emalio) ketaus.

Emalio operacija, kuri pašalina sunkumų kylant etapais naudojimo, priežiūros ir valymo raw ketaus buvo paprasčiau naudoti ketaus virtuvės ir sukelia ši medžiaga turi būti teikiama pirmenybė, ir tampa vis labiau paplitęs.Šios technikos dėka, kurie formuoja būti taikomas pabaigoje 19. A. ir pradžioje 20. A. ketaus saucepans ir keptuvės su ryškių spalvų ir emalio danga tapo labiau populiarus.Apsauginis sluoksnis padeda išvengti rūdžių, ir pašalina būtinybę plovimo ir tepimo pabaigoje kiekvieno naudojimo.Be to, ji leidžia elementus galima plauti indų plovimo, kai būtina.Atsižvelgiant į tai, kad apsauginis sluoksnis yra tarsi išmestas blizgus paviršius, jis suteikia galimybę naudotis pilnos akys, spalvos, kuri neturi prarasti savo šviesumu veido didelio karščio.Apsauginis sluoksnis apima vidaus ir išorės paviršius; tačiau, ketaus yra pastebimi dėl taškų, kai du paviršiai prisijungti prie vienas kito.Dėl šios priežasties, jums gali suprasti, ar virtuvės reikmenys yra ketaus ar ne ta kryptimi, šios informacijos.Nepaisant to, kad virtuvės reikmenų, pagamintų per emalio dengtos ketaus yra indaplovė-saugus, jie paprastai nėra rekomenduojama išskalbti indų plovimo.Tiesą sakant, vietas, kur ketaus yra nepastebima, gali būti pažeistas.Be to, apsauginis sluoksnis gali taip pat gauti paveiks cheminių ploviklių dėl ilgalaikio mašina-plovimas.Dauguma garsių virėjų ir virtuvės virėjai nori valgių patiekalai naudojant ketaus virtuvės reikmenys.

Kodėl Sidabro Ketaus?

Sidabro ketaus saucepans ir kepimui-keptuvės siūlome sveiką ir skanų maistą, pasirinkimus dėl savo virtuvėje.Mūsų produktai yra pagaminti iš 100% ketaus.

1 - Šilumos laidumo Sidabro ketaus saucepans yra tobula, todėl bus ne šilumos skirtumas tarp dugno ir šoninių dalių.Vienodas šilumos paskirstymas yra visos dalys, puodai.Vienalytis virtuvės yra sąlyga dėl to, kad tos pačios šilumos tarifas yra platinami absoliučia suma maistui srovės pan.

2 - Dėl to, kad ji paskirsto šilumą lygiai taip pat greitai, tai galima atlikti gerą virimo mažesnės šildo per trumpesnį laiką.

3 - Maisto nėra klijuoti ir dega viduje visos ir saucepans.

4 - Ji suteikia viršenybę kalbant apie kepimą, mėsos produktai.Mėsa nėra loseits malonumas.Paviršių keptuvės išvengti rankas nuo sudegino.Taip pat galima virėjas mėsos su kepta-skonis.

5 - Garų atsirado per keptuvėje koncentratų dėka ypatingos Sidabro dangteliu ir Ji remiksie su maisto; pastaba tik jis suteikia nuostabų aromatą ir džiugina, tačiau ji taip pat apsaugo maistinę vertę, maisto ir leidžia jums virėjas daugiau sveiko maisto.

6 - Vidaus ir išorės paviršių saucepans ir keptuvės yra emalio.Emalio, apsaugo nuo saucepans nuo rūdžių.Jokių bakterijų augimo, yra laikomasi.

7 - Sidabro ketaus saucepans ir keptuves galima naudoti ant bet kokios rūšies viryklės.Taip pat galima juos naudoti krosnyse.Dėka savo emalio sluoksniu, indukcinės viryklės yra nesubraižytas.Jis negali būti naudojamas mikrobangų krosnelėse.

Naudojimo Vietose

Valymo ir Priežiūros Patarimai

Panaudojus Sidabro produktus, visada atvėsti produktai, skirti keletą minučių prieš skalbiant juos į vandenį.Išvalykite keptuvę/puodą su šiltu vandeniu, indų ploviklis ir minkšta kempine arba šepečiu.Jei yra likusių maisto, užpildyti puodą su šiltu bus palikti į vandenį 15-20 minučių, tada nuplaukite jį, kaip įprasta.Minkštas nailono arba šlifavimo trinkelės, arba šepečiai gali būti naudojamas pašalinti užsispyręs dėmes.Nenaudokite metalinių trinkelės arba atšiaurių abrazyvinių valiklių, jie gali pažeisti emalį.Nepilkite į karštą puodą su šaltu vandeniu arba įdėkite jį į šaltą vandenį, kaip emalį gali sukelti šilumos smūgio žala.Visiškai išdžiūti, kad išvengtumėte vandens dėmių.Visus mūsų gaminius galima plauti indaplovėje.Tačiau, mes rekomenduojame, kad jūs plauti rankomis pratęsti grožio virtuvės.Sidabro ketaus yra labai patvarus, tačiau ji neturėtų kristi iš aukščio, lygio, nes tai gali pakenkti produkto.

Produkto Siuntos Paruošimo ir Pakavimo Procesas

Pakavimo daroma atsargiai, pakavimo ir kontrolės grupės.Produktai yra pabuvoję kokybės kontrolė.

Sidabro Ketaus

Sidabro A. INC.buvo tarp pirmaujančių korporacijų Turkija srityje ketaus dėka savo patirties ir žinių, kad buvo sukaupęs per pusę amžiaus.SIDABRO A. INC.atspindi ir paslaugų kokybė dėl puodai, mailius keptuvės ir kepimo grotelės kryptimi savo originalius ir kūrybinių studijų.Bendrovė priėmė pati principo yra sėkmingiausias pioneer srityje ketaus gamyba didėja jos į allurement viršutinį lygius.Mūsų produktai buvo apdovanoti "2012 Aukšto Dizaino Apdovanojimas vertas." mūsų tikslas yra patirti felicitousness išleisti mūsų produktus į paslaugas mūsų klientams su Sidabro Inc. Sidabro tęs įsitikinę veiksmus ateityje dėl savo ilgalaikių verslo partnerystės, kokybės produktų, paslaugų ir įmokos į šalies ekonomikai, kartu su aukštos kokybės ir žemos kainos produktų savo klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai