Xiaomi Yeelight Smart LED Lemputės Citrinų 1S 1SE Spalvinga 800 Liumenų 8.5 W Arba 6W Citrinų Smart Lemputė Dirbti Su "Apple" Homekit Mi Namuose

Xiaomi Yeelight Smart LED Lemputės Citrinų 1S 1SE Spalvinga 800 Liumenų 8.5 W Arba 6W Citrinų Smart Lemputė Dirbti Su "Apple" Homekit Mi Namuose

w58219

Nauja

Yra sandėlyje

€12.08 €9.67
Vnt.

Žymos: xiaomi led ligjt, mi xiomi, ampulä-yeelight e14, 3 xaomi, yeelight lubų pro, hatbox, homekit led, "apple" homekit jungiklis, led rgb wifi xiaomi, focos yeelight xiaomi.

Pastaba: Šis sąrašas parduoti Du Produktai,Yeelight Lempos 1S ir 1SE,Pasirinkti tinkamą vieną jums reikia,ačiū.

[ Lietuvių kalba ] Xiaomi Yeelight Smart LED Lemputės Spalvinga 800 Liumenų 10W E27 Citrinų Smart Lempa Mi Home App Balta/RGB Galimybė Yeelight 1S (Spalvota): -žadinti, gyvybingumą namas su spalva Yeelight LED smart lempos 1S (spalva redakcija) paramos spalvos temperatūra ir šviesumo reguliavimas ir panchromatic asortimentą, spalvų koregavimas, paramos XIAOMI MIJIA ir "Apple" Homekit dual smart sistema.Daugybė spalvų, gražių pokyčių, daugiau protingas, daugiau puikus. Iki 16 milijonų spalvų, Jis suasmenina savo apšvietimo spalvų paletę daugiau nei 16 milijonų spalvų ir skirtingų tonų iš balta - iš šiltai balta su ryškia mėlyna balta. -Svajonė ritmas, šviesa "dance" muzikos Įdėti į "Muzikos Ritmu" funkcija mobile app", ir žibintai "šokti" pagal muziką.Švenčių šventė, energingas šalys, žibintai, siekiant padėti jums. - Parama Homekit ir Mijia, žaisti smart home sąsają, Glaudžiai mijia ir "Apple" Homekit, ir "siri" ir Little love padėti jums nustatyti šviesos.Nuorodą daugiau pažangių aparatūros, individualizuotos dizainas asmeninį scenos, žaisti daugiau, tik priklausomai nuo jūsų vaizduotės. -Mobilųjį telefoną APP + valdymas Balsu energijos taupymo Parama nuotolinio valdymo pultas, bendrojo lavinimo platforma balsu.Reguliuoti apšvietimo, garso patogumo ir malonumo. -Energijos taupymas, naujos kartos kaitinimo 1 S kvapo galia 8.5 W, šviesos efektyvumas iki 94lm / M, 15% daugiau energijos taupymo nei ankstesniais kurti, išsaugoti jums galios. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---------

Yeelight 1SE Modelis

Renginiai

● Lengvas ir lengvas valdymas

● 16 milijonų spalvų

● APP Nuotolinio Valdymo Kuriuo metu, Bet kurioje vietoje

● "Wi-Fi" ryšį, be stebulės reikia

● Reguliuojamas spalvos temperatūra

● Šviesos ir muzikos sinchronizacijos funkcija

● Laikmatis ir tvarkaraštį

● Balso kontrolės, gali dirbti su "Google " Assistant", "Samsung" SmartThings, "Amazon" Alexa

● Aplinkai draugiškas, mažas energijos suvartojimas 6W

Specifikacijos

● Vardas, pavardė: Yeelight Smart LED Lemputės 1SE(spalva)

● Modelis: Nr. YLDP001

● Lempos Laikiklis: E27

● Šviesos Srautas: 650lm

● Spalvos Temperatūra: 1700K-6500K

● Rated Input: 100V iki 240V, 50/60Hz

● Nominali Galia: 6w

● Gyvenimo Trukmė: Apytiksl.25,000 valandos

● Ryšiai: Wi-FiIEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz

● Galios Koeficientas: 0.5

Kas įskaičiuota

● 1 x Yeelight 1SE Smart Lemputė

● 1 x Vartotojo Vadovas

Yeelight Smart LED Lemputės 1SE(spalva)

Didžioji Spalvų Variantų/Wi-Fi Įjungtas

Yeelight Spalvinga " Smart LED Lempa 1 S

Yeelight Smart LED Lempos 1SE(Spalva)

Įtraukti į jūsų Protingas Gyvenimo būdas

Lemputė gali ne tik būti kontroliuojama per Yeelight programa,bet taip pat per dirbtinis intelektas namų padėjėjai, tokie, kaip "Google " Assistant", "Samsung" SmartThings, "Amazon" Alexa.

Paprasta Sąranka ir Lengvas Valdymas

Smart lemputė turi built-in wifi ir nereikia centru; nurodymai dėl nustatymas yra paprastas ir nereikalauja profesinės įmoka.

Multitudinous Spalvų

Su 16 milijonų spalvų pasirinkimų,jūs galite pasirinkti bet kokią spalvą, siekiant patenkinti savo poreikius ir derinti atmosfera.

Ryškus ir Apšviečia Išorė

Grakštus ir elegantiškas greish violetinė skiriasi nuo įprastos balta lemputė.Ji sviecia jūsų kambario paslaptį ir unikalumą.

APP Nuotolinio Valdymo Kuriuo metu, Bet kurioje vietoje

Be to, visi lemputės gali būti kontroliuojama per Yeelight App.Jūs galite reguliuoti lempučių individualiai arba sinchronizuoti kelios lemputės.App taip pat leidžia ilgai-nuotolinio valdymo, kuri leidžia jums valdyti, kada ir kur.

Koreguoti Pagal Jūsų Poreikį

Lemputė yra dimmbale su reguliuojamu spalvos temperatūra.Ne tik jūs galite naudoti ją kaip spalvų lemputė, suteikti daugiau malonumo savo gyvenime,bet taip pat ji gali skleisti šiltai balta arba šaltai balta žibintai su pageidaujamų ryškumą,susirinkimo dienos apšvietimo poreikius.

Pramogos ir patogumai

Paraiška leidžia pramogų funkcijų, tokių kaip muzikos sync", kuri leidžia atsižvelgiant į vibe su savo mėgstamą dainą.Ji taip pat remia planavimas ir laikmatis, kuris leidžia jums iš anksto nustatytas žibintai.

Mėgaukitės Lengva Grupė Kontrolė

Tais atvejais, jei naudojate kelis lemputes skirtingų patalpų namuose,grupės valdymo ar kambario kontrolės per Yeelight APP gali būti labai reikalinga ir naudinga.Visi paprastumas yra ne pirštais.

Nekenksmingas Aplinkai

Apskaičiuota, kad tarnavimo laikas 22 metų, Yeelight smart lemputė veda į pramonės ir našumą ir kokybę, consumingonly 6W. *Gyvavimo trukmės Yeelight LED Bulb1SE(spalva) yra maždaug.25,000 valandų,apskaičiuotas basedon 3hrs/dieną, svogūno gyvenimą couldreach 22.8 metų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai