Nemokamas Pristatymas Mados trumpas pliušinis šunelis Diržas Vežėjas Maišelis Šunų Vežėjas Maišelį, Mažmeninės prekybos

Nemokamas Pristatymas Mados trumpas pliušinis šunelis Diržas Vežėjas Maišelis Šunų Vežėjas Maišelį, Mažmeninės prekybos

w57812

Nauja

Yra sandėlyje

€10.12 €8.60
Vnt.

Žymos: pet susisiekimas, šuo diržas, pet diržas, krepšys vežti šunį, vežėjas šuo, naminių vežėjas bagpack, vežėjas augintinio krepšys, sąrašas, pet carrier kuprinė, 12v akumuliatorius, nešiojamų.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1, Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

2, susisiekite su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą / pirkti.

Prašome priemonė jūsų augintiniui prieš jūsų pirkti.Ačiū

Dydis krepšys:

S : L23.5" *Krepšys apačioje plotis 6.2" *Krepšys burną plotis 14.5" * Krepšys burną aukštis 4.9".Ji tinka 0.25-2.5 Kg naminių šunų ar kačių

M :L24.5" *Krepšys apačioje plotis 7.2" *Krepšys burną plotis yra 16,5" * Krepšys burną aukštis 5.5".Tai atitinka 2,5-4Kg naminių šunų ar kačių

L:L25.5" *Krepšys apačioje plotis 8.2" *Krepšys burną plotis 17.7" * Krepšys burną aukštis 6.3".Ji tinka 4-6.5 Kg naminių šunų ar kačių

Prašome atkreipti dėmesį, kaip šie:

1,pateikite teisingą adresą, ir tada mes galime laivas greitai, ir jūs galite gauti teisingai.Jei negerai, mes ne mokesčių už šios priežasties.Ačiū.

2,Nes mes naudojame kinijos oro pašto pranešimą, ji kainuos apie 30-40 dienų, ir jūs galite gauti sklypas.Ačiū už jūsų kantrybę pirmas.(Jei esate iš jav ir paslaugų USPS, mes atsiųsime sklypas pagal usps ir paprastai galite gauti sklypas mažiau kaip 20 dienų ).

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai