WEEYI Vašku Drobės BBQ Prijuostė su realiais Odinis Dirželis Multi Kišenės Moterys, tiek Vyresnio amžiaus Vaikai mažo Dydžio, kaip Chirstmas Dovana

WEEYI Vašku Drobės BBQ Prijuostė su realiais Odinis Dirželis Multi Kišenės Moterys, tiek Vyresnio amžiaus Vaikai mažo Dydžio, kaip Chirstmas Dovana

w57706

Nauja

Yra sandėlyje

€32.92 €17.12
Vnt.

Žymos: patikrinkite, mini sijonas, prijuostė virtuvės, prijuostė vaikams, bbq prijuostė oda, prijuostė suvirintojas, juoda retro prijuostė, vaškas drobės daffle, piniginė moterims, mergina kūdikį, kombinezonai su antkrūtiniais, hot sexy moteris nuotrauka.

WEEYI Vašku Drobės BBQ Prijuostė su realiais Odinis Dirželis

Multi Kišenės Moterys, tiek Vyresnio amžiaus Vaikai mažo Dydžio, kaip Chirstmas Dovana

INFORMACIJA:

·PATOGUS DIZAINAS

-mobilųjį telefoną kišenėje ir rašiklio kišenėje

jei kas nors jums skambina ar norite, kad jūsų kontakto būdu, kai jūs dirbate,su mobilųjį telefoną ir rašiklio kišenėje,jūs galite lengvai gauti į mobilųjį telefoną ar parkeris taip, kad jums nebus praleisti bet ir galimybę gauti liesti į jūsų draugai.

·FUNKCIJOS

-atsparus vandeniui

padengtas vaško,drobės yra su vandens repelentas.

-dvigubo siuvimo veidrodėliai

du kartus lankstymo siuvimo skiriasi nuo įprastos privalomas,ir ji siūlių siūlai audinio viduje taip, kad mūsų prijuostė yra daugiau patvarus ir aukštos klasės.

·TINKA MULTI TIKSLAS

-sunkus darbas

šios prijuostės yra pagamintos iš antis drobės,todėl jis gali ištverti be laipsnį, trinties ar vandens purškimas.

-profesionalus darbas

mes reikalaujame, naudojant aukštos kokybės medžiagų, tai prijuostė :sidabrinė aparatūros,thinkness vašku drobės ,todėl jums atrodo aukštos klasės ir profesinio kai jums dėvėti.

NAUDOJIMAS:

·GRILIS

·WOODWORKER

·TATUIRUOTĖS

·ARTIZAN

·KIRPYKLA

________________________________________ _______________________________________

Prašome Pažymėti, Kad

Ši kaina yra o nly prekių kaina ir frachtas, nėra jokių įvairūs mokesčiai, pvz., muitinės mokesčiai.

VERTĖ WEEYI

MES SIEKIAME SĄVOKA "MENAS" IŠ ŠIRDIES".

dažniausiai taiko tradicinius, bet puikus amatų šiuolaikinių elementų .Apie medžiagos ir reikmenys

naudojant aukštos kokybės džinsinio audinio , drobės , lino, kaip pagrindinė medžiaga, turi būti suderinta su aukštos kokybės viršų

grūdų natūralios odos , kieto žalvario aparatūros,sukuriama daug serija, glaustas , klasikinių ir senovinių prijuostė.

_______________________________________________________________________________

DĖL DIDMENOS

Mes jau ieško markės pardavėjai, ir mes esame stiprus, stabilus tiekimas fabrikas, jei norite didmeninė,prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, mes padarysime viską, kad labiausiai prieinamą kainą ir geriausios kokybės prekių, taip pat paslauga jums.

PAGAL UŽSAKYMĄ UŽSAKYMO

Mes sveikiname OEM ir ODM, mes OEM paslaugų daugelio žinomų prekės ženklų.Jei turite idėją, ar dizainas produktai, kurių jūs norite, kviečiame susisiekti su mumis.

Tuo tarpu, jei jūs tiesiog norite pridėti savo logotipą, bet išlaikyti stilių, mes turime,mes siūlome amatų apie iškilumo ir lazerio sudegė, ir pelėsių mokestis logotipas būtų 8.5 USD už dizainą ir vieneto kaina, oro uosto perono, bus pridėti 1 USD/vnt.Jei jums, kad vėl ir išlaikyti dizaino logotipą ,pelėsių mokestis bus nemokamas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai