Elektroninis Žaislas Dinozauras Modelis Pėsčiomis Drakono Kvėpavimo Vandens Purškimo Rinkinį Vaikams Robotas Žaislas Gyvūnų Modelio, Šviesos, Garso Žaislas Chirdren Dovana

Elektroninis Žaislas Dinozauras Modelis Pėsčiomis Drakono Kvėpavimo Vandens Purškimo Rinkinį Vaikams Robotas Žaislas Gyvūnų Modelio, Šviesos, Garso Žaislas Chirdren Dovana

w56983

Nauja

Yra sandėlyje

€13.68 €12.99
Vnt.

Žymos: miršta robotai, robotas, "pasidaryk pats" robotas, žaislas dinozauras, robotas žaislas, karikatūra robotas, dragon žaislas, jurass pasaulyje lego, dinozaurų, katė robotas žaislas.

Aprašymas:

Elektroninis Žaislas Dinozauras Modelis Kvėpavimo Vandens Purškimo Rinkinį Vaikams Robotas Žaislas Pėsčiomis Dragon Gyvūnų Modelio, Šviesos, Garso Žaislas Chirdren Dovana

Prekės Specifiką:

Pavadinimas: Purškimo žaislas dinozauras

Spalva: Balta, Žalia

Dydis: 53*23*21cm /21*9.1*8.3 į

Medžiaga: ABS ekologiškus plastiko

Baterija: 3x1.5-V "AA" baterijų (neįtraukta)

Pareigos: Purškimo, Vaikščioti, Imituoti ugnis, Garso ir apšvietimo, Galūnių, sūpynės.

Savybės:

1.Fantastinis Dizainas su Rūko Purškimo Funkcija: dinozaurų gali spray mist su raudonos šviesos, o kas kelias sekundes, tiesiog kaip kilo iš burnos.Yra įmontuotas vandens atveju galva, ir jums tik reikia naudoti su sąlyga, plastiko butelį pripilkite vandens į skylę.Prašome atkreipti dėmesį, kad vandens kiekvieną pildymas gali pritarti tik kelis kartus rūkas purškimo sukelia vandens tūrį, apribojimas.

2.Aukštos Kokybės Medžiaga: bendras kūno yra pagaminti iš premium eco-friendly ABS medžiaga, ir ragais ir uodega yra aišku, minkštos silikoninės medžiagos, kuri negalės vaikams.Visos dalys yra išbandyta griežčiausių saugos ir kokybės standartų, aplinkosaugos, netoksiškas dėl mūsų dėmesio skiriant aukštos kokybės ir saugios žaislai vaikams.

3.Mechaninė Outlo Dizaino ryškus judėjimas: bendras kūno yra surenkamos daugelio įvairių dydžių iš mažų dalių, tiesiog kaip robotas.Jo kaklas ir uodega gali purtyti, sparnai gali sūpynės, burnos gali judėti, ir stiprios kojos su ratukais, vaikščioti su simulative dinozaurų sprogimo.

4.Lengva Įdiegti ir Žaisti: Tik reikia įdėti 3 AA tipo baterijos, akumuliatorius, atveju ir įdiegti sparnai ir uodega ranka, užpildyti vandeniu galva, tada įjunkite įjungimo mygtuką.

5.Dėmesio: berniukų ir mergaičių amžius 3+. 3 AA tipo Baterijos nėra įtrauktos į paketą.

6.Gaminio Dydis: 53*23*21cm.Prašome atkreipti dėmesį, kad produktas yra su Kinijos paketą ir anglų produkto instrukcija.

Pakuotė:

1 X melstis Dinozauras

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<