Ewelink Aukštos Kokybės Pritaikoma Super Gana Elektrinis Užuolaidų Kelio Nuotolinio Valdymo Elektros Užuolaidų Variklis

Ewelink Aukštos Kokybės Pritaikoma Super Gana Elektrinis Užuolaidų Kelio Nuotolinio Valdymo Elektros Užuolaidų Variklis

w56913

Nauja

Yra sandėlyje

€23.25 €11.85
Vnt.

Žymos: užuolaidų variklinių, kavinė turėtojas, dramblys tanga, crown sienos, ewelink jungiklis, ewelink temperatūra, užuolaidų geležinkelių bėgių, užuolaidų kablys, užuolaidų kelio, ewelink termostatas.

Atkreipkite Dėmesį: Ši nuoroda gali būti tik stebėti,o ne inlcude užuolaidų varikliu ir nuotoliniu valdymu

Mieli, pls įdiegti šakutės rankos prieš pradėdamas kelio.Nereikia įdiegti variklis kelio iki jums gali veikti kelio sklandžiai manuall.

Vieneto kaina už 1m, Jei ilgis mažesnis nei 1m, taip pat vadinamas 1m.Pavyzdžiui, jei jums reikia 2,3 m, tada pasirinkite 3pcs.

Pateikdami užsakymą, pls palikite mums žinutę, kiek ilgio jums reikia ?Mes galime padaryti bet kokio dydžio, pagal jūsų poreikį.Ir ar norėtumėte užuolaidų atidaryti iš vienos pusės atvira centras prie krašto pusėje , mes bus daryti, kaip savo reikalavimą.

We will ship kaip lubų įrengimo nutylėjimą , jei jums reikia pusėje montavimas , Pls, spustelėkite žemiau esančią nuorodą pridėti pusėje skliausteliuose jūsų užsakymą. 1M kelio reikia 1lot, 2m ir 3m reikia 2lots, ir 4m ir 5m reikia 3lots pusėje skliaustuose.Taigi, kad mes galime jums pasiūlyti pusėje laikiklis, pavyzdžiui, Toliau nuotraukos.

Jei jums nėra toks tikras ilgio jums reikia, pls susisiekti su klientų aptarnavimo pasiūlymų , Kaip kelio yra pritaikyti produktą, nereikia priimti, prekių grąžinimo ir mokėjimo atgal.Ačiū už supratimą labai daug.

Jei jūsų trukmė yra ilgesnė nei 2m, pls susisiekti su mumis geriausia ekonomiškas laivybos kelią.Kaip www.poligon-1.lt laivybos būdas platforma limited", mes galime parodyti jums, išsamiai.

Jei jums reikia U tipo ar Ltype užuolaidų kelio, kaip toliau nuotraukas, pls taip pat leiskite mums žinoti, mes galime pritaikyti tau:

Jei jūs taip pat ieško curtian varikliu, žemiau nuorodą maloniai jūsų nuoroda.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai