Aklas srityje HD automobilių kameros vaizdas iš Priekio vaizdas iš šono mažas skraidančia lėkšte 360 laipsnių sukasi atbuline eiga 170° Plataus Kampo Automobilių fotoaparatas

Aklas srityje HD automobilių kameros vaizdas iš Priekio vaizdas iš šono mažas skraidančia lėkšte 360 laipsnių sukasi atbuline eiga 170° Plataus Kampo Automobilių fotoaparatas

w56468

Nauja

Yra sandėlyje

€18.06 €9.93
Vnt.

Žymos: pranešk apie netikrą fotoaparatas, kamera automobilyje, 360 kamera laipsnis, mi atbulinės eigos kamera, belaidžio atbulinės eigos kameros, smart automobilių kameros 4k, galinio vaizdo kamera, galinio vaizdo kamera, 360 laipsnių automobilių kameros, vaizdo kamera.

Q&A:

(1)Klausimas:Kas yra priekinės ir galinės kameros kampas?

Atsakymas:mūsų kamera yra itin aiškių vaizdų ir 170° Plataus Kampo, užtikrinant savo saugumą duing vairuotojo.

(2)Klausimas:Koks yra skirtumas, palyginti su tradiciniais galinio vaizdo veidrodėliai?

Atsakymas:Mūsų pašalina akluosius taškus suteikia daug didesnį matymo lauką, nei standartinė užpakalinio vaizdo veidrodėlis, ypač nakties metu ir prastas oras, o tradiciniai vienas buvo neryškus ir nepilną vaizdą.

(3)Klausimas:Kaip naktinio matymo?Tai super aišku?

Atsakymas:Nuotraukos nebus išplauta ir jis yra super aišku, kuri atneša saugos jūsų vairavimas naktį.

Pardavimo taškas:

1. HD Galiniai /priekiniai vaizdo Kamera - Profesionalus automobilio galinio vaizdo kamera, dideliu pikselių, aukštos raiškos, leidžia jums aiškiai matyti, nugaros padėtį.

2.Skaitmeninis Profesionalus Automobilių Vandeniui Naktinio Matymo Kamera paramos 360 laipsnių sukimosi ir 170 laipsnių reguliuojamas platus žiūrėjimo kampas su didelio jautrumo & apibrėžimas, Automobilių atsarginės Kamera, multi-funkcija:jis gali būti naudojamas kaip atsarginę kopiją, vaizdo kameros,priekinė kamera.tai gali būti sticked, bet kurioje vietoje savo automobilio, nes dizainas.

3.Naktinio Matymo Funkcija, - Built-in naktinio matymo jutiklis užtikrina, aišku, žiūrint, net ir naktį.

4.Aukšta Kokybė - Pagaminta iš aukštos kokybės ABS ir elektroninių komponentų, jis yra atsparus vandeniui, atsparūs vandeniui ir smūgiams, pritaikyti visų rūšių lauko oras.

5.Produktas yra tinkamas įvairių transporto priemonių, pvz., automobilius, Visureigius, sunkvežimius, RVs ir mini automobilių.

Aprašymas:

Aprašymas

Savybės:

1.Lengvas montavimas ir gali būti įdiegta įvairiais būdais, Stovai lengvai galiojančios licencijos plokštės varžtai - be naujų tvirtinimo skyles reikia

2.Ši kamera leidžia jums matyti savo akluosius taškus, siekiant padėti jums išvengti pavojingų susidūrimų už ratų atbuline jūsų automobilį.

3.kamera priekinė kamera,atsarginę kamerą,pusės vaizdo kamera.

Specifikacija:

Laidais ar Belaidžiu: Viela

Korpuso Medžiaga: ABS

Lęšių Medžiaga: Plastikas + Stiklas

Objektyvo kampas: 170 laipsnių

Vaizdo formatas: NTSC, PAL

Rezoliucija:928*520 Pikselių

Naktinis matymas : Taip

Dydis:23*44*25mm

Komplektą sudaro:

1 x kamera, 2x maitinimo kabelis(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Pastaba:

Prašome leisti 1-2mm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, yra spalvų skirtumai, prašome imtis realus produktas, kaip standartinė.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai